Vreți sistem medical privat? Ciolos a inclus privatizarea sanatatii in programul de guvernare. În SUA, o cezariană costă 42.000 de dolari – VIDEO

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

 

Vreți sistem medical privat? În SUA, o cezariană costă 42.000 de dolari. Nota de plată care a devenit faimoasă
loading...

În toată discuția post Colectiv, unele persoane au adus în discuție privatizarea sistemului de sănătate, pentru ca serviciile medicale în general și cele de urgență în particular, să fie mai eficiente.

În atacul asupra sistemului medical românesc s-au folosit argumente emoționale, sentimentale, dar și comparația cu alte state, unde ar fi sisteme private.


În internetul românesc a ajuns să circule, însă, o notă de plată a unei nașteri prin cezariană, realizată în Statele Unite ale Americii, acolo unde întregul sistem medical este privat.

N.Red.Fluierul: Iar în programul de guvernare al tehnocrați și ONG-iștilor lui Soros a fost inclusa și privatizarea asigurărilor de sănătate.


SUA este singura țară dezvoltată care nu oferă niciun fel de îngrijire medicală gratuită pentru cetățenii săi.

În total, după nașterea copilului, Spitalul Abington a taxat-o pe femeie cu 42.347 de dolari.

Cea care a urcat poza este o femeie de culoare, din Philadelphia, care folosește pseudonimul Yumi Yoko pe twitter(FOTO).

Fotografia a fost observată de actorul britanic Stephen McGann, care culmea!, interpretează un doctor în serialul “Call the Midwife”, și acesta a distribuit-o, în iunie pe twitter.

Sistemul american de sănătate este acuzat, de ani de zile, că s-a transformat într-o mare mașinărie aducătoare de profit, punând pe planul secund sănătatea oamenilor.

De altfel, patronii marilor companii din sistem sunt printre cei mai mari donatori ai candidaților la alegerile prezidențiale din SUA.

Preluare: ActiveNews.ro

 

 

Programul de Guvernare prevede O noua Lege a Sanatatii prin care Asiguratorii Privati Straini vor MANCA o buna parte din Contributiile la Sistemul de Sanatate ale Populatiei Romaniei. GUVERNUL SOROS URMARESTE PRIVATIZAREA SANATATII

Intr-o tara cu peste 40% din populatie aflata sub pragul saraciei, intr-o tara cu milioane de romani care nu au asigurare medicala, Repunerea pe Tapet a Legii Sanatatii si a Privatizarii Contributiilor de Sanatate este o palma data populatiei Romaniei.

Ca si pe vremea lui Basescu, Guvernul Ciolos/Soros urmareste mutarea unei bune parti din cele 5 miliarde de euro care se strang anual de la cetatenii Romaniei pentru Sanatate, DIRECT in BUZUNARELE ASIGURATORILOR PRIVATI.

Guvernul cioclilor de la Bruxelles se va ocupa cu PRIORITATE cu PRIVATIZAREA SISTEMULUI DE SANATATE.

Ce inseamna acest lucru ?

Acest lucru inseamna, ca mult mai putini romani cu venituri modeste, dar si cei cu venituri medii, vor beneficia de si mai putine servicii de sanatate.Acest lucru inseamna, ca multi bani care azi merg pentru SANATATE vor merge DIRECT in PROFITURILE asiguratorilor privati internationali.Introducerea Cardului De Sanatate a fost PASUL prin care li s-a creat GRATUIT acestor Asiguratori Privati, Sistemul Informatic. Nu intamplator in aceste zile a fost sters de pe Facebook, grupul celor peste 10.000 de romani care se opuneau cardului de sanatate. (Grupul “anticip”). Fara CARD DE SANATATE si SISTEM INFORMATIC nu pot exista ASIGURATORI PRIVATI care NEFACAND NIMIC, isi vor umfla buzunarele cu banii romanilor stransi pentru sanatate

OPRITI CRIMA PRIN CARE O BUNA PARTE DIN BANII SISTEMULUI DE SANATATE VOR AJUNGE IN BUZUNARELE ASIGURATORILOR INTERNATIONALI PRIVATI PENTRU CA ACESTIA SA FACA PROFIT.
SANATATEA NU POATE FI O AFACERE
LASATI BANII CETATENILOR ROMANI IN INTREGIME PENTRU SANATATE SI NU PENTRU PROFITUL ASIGURATORILOR INTERNATIONALI PRIVATI
II VETI LIPSI DE SERVICII MEDICALE PE MULTI ROMANI CARE INCA MAI BENEFICIAZA DE ELE.

Programul complet de Guvernare: programul-guvernare-guvernului-ciolos.pdf

CiolosSanatate02

(Fluierul)

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
Siria și Turcia, la un pas de război. Forțele siriene au intrat în enclava kurdă Afrin și au fost atacate de armata turcă

Forțe siriene proguvernamentale au pătruns, marți, în regiunea nord-vestică Afrin pentru a interveni în favoarea

Coldea, acoperit pana si in Parlament

Sigur ca presa se va zbate sa scoata cat mai mult de pe urma audierii

De ce-a deturnat Klaus Iohannis ancheta în cazul Colectiv de la ipoteza mîinii criminale către teza Vinovată e Corupția?

A trecut aproape neobservată știrea privind experimentul judiciar făcut miercuri, 16 decembrie 2015 de Experţii

Statele Unite ar trebui să se teamă de noua Europă germană

Statele Unite ar trebui să se teamă de noua Europă germană Interviu cu istoricul şi

Închide