Vom avea un președinte pus cu mâna. "O mână nevăzută"

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Vom avea un președinte pus cu mâna. “O mână nevăzută”

Nu vi se pare că în țara asta singurul lucru care merge bine este DNA ?
Cred că uzina de cătușe a doamnei Kovesi are o productivitate mai mare chiar decât Dacia Renault.
E clar că avem de a face la DNA cu un management modern, de peste ocean.
Pare că o mână nevăzută face în așa fel încât să bareze drumul lui Victor Ponta spre Cotroceni. O dată la câteva zile, cineva schimbă traiectoria lui Ponta.
Scandalurile Microsoft, EADS, SIE, retrocedări sunt tot atâtea macazuri care mută trenul lui Ponta pe linii moarte și îl orientează spre depou.
Miercuri, DNA i-a intrat premierului în casă și l-a pus sub acuzare pe tata socru. Psihologic, asta este o lovitură mai dură decât oricare alta.
Nimeni în România nu are capacitatea de a proiecta și pune în aplicare cu o precizie de metronom un asemenea scenariu. Nici Băsescu, nici Kovesi, nici Livia Stanciu nu au forța de a coordona lucrurile încât să otrăvească toate fântânile din calea lui Ponta.
Mâna nevăzută e lungă, atât de lungă încât trece peste Atlantic pentru a muta piesele pe tabla de șah a alegerilor din România.
Americanii nu pot să pună președinți în țara noastră. Probabil că această aserțiune este adevărată. Iau în calcul însă că pot încerca să elimine un candidat cu opțiuni strategice incerte într-un moment în care Putin face ce face.
Nici cu hoția nu se mai putea merge mai departe în felul în care s-a mers 25 de ani fără a ne ucrainiza. A spus-o Victoria Nuland cu subiect și predicat.
Mai avem o lună până la votul final.
Dacă se păstrează ori se accelerează ritmul evenimentelor din primele două săptămâni de campanie, încep să cred că vom avea un președinte pus cu mâna.
Cu mâna nevăzută.
Sursa: criterii.ro
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
MARE ATENTIE: Martorii lui Iehova si Mormonii sunt secte masonice sataniste care promoveaza Noua Ordine Mondiala

Divizarea protestantilor, opera masoneriei Faramitarea protestantismului este opera unor francmasoni: Wesley, Chalmers, Zinzendorf, Brigham Young,

BILANT FALSIFICAT – DNA a intoxicat tara cu minciuna ca ar avea doar 10,5% achitari, in loc de 15,2%. DNA a raportat smechereste cifra de 134 de achitati la cei 1.271 inculpati trimisi in judecata, in loc sa raporteze achitarile la cei 879 de condamnati. Rata de achitari e cu 5,4% mai mare decat in 2016. Pentru ca lumea sa nu bage de seama, achitatii au fost impartiti pe doua categorii: 74 la structura centrala si 60 la unitatile teritoriale. 15,2% este „recordul” absolut al DNA (Raportul)

Postat la: 23.02.2017 17:16 | Scris de: Luju.ro Incredibil! DNA intoxica romanii strecurand minciuni in

Baronul drogurilor, El Chapo, a EVADAT din nou. Abia fusese prins, dupa o alta evadare

Joaquin ”El Chapo” Guzman a evadat din nou, anunta ABC News. Liderul cartelului Sinaloa s-a facut

Fiscul a început acţiunea de recuperare a banilor încasaţi de familia Iohannis din închirierea casei pe care a pierdut-o în instanţă

Acţiunea de recuperare a sumelor încasate de familia Iohannis din chiria pentru imobilul pierdut în

Închide