Visul oricărui pedofil la astfel de evenimente cum a fost la Palatul Naţional al Copiilor din Bucureşti (VIDEO)

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

untitled

loading...

La Palatul Naţional al Copiilor din Bucureşti a avut loc primul concurs național de dans la bară sportiv din România – “Miss pole dance România”.

Prima dată nu citisem tot titlul știrii originale și nu înțelegeam exact de ce se desfășoară concursul acolo și nu au ales și ei o altă locație, apoi am aflat că acest concurs este împărțit pe categorii de vârstă – juniori, adolescenţi şi adulţi.

Deși a apărut de ceva vreme acest “sport”(pronografie infantilă) și oamenii tot încearcă să îi dea alt sens și altă conotație decât acela de dans în barurile de striptease, nu știu dacă într-adevăr cineva se poate uita la o evoluție la bară fără să îi dea o conotație sexuală. Recunosc că eu nu pot și nu mi se pare tocmai potrivit pentru copii. Hai să recunoaștem că fix din barurile de striptease se trage și să nu ne mai chinuim să-i dăm alt sens.

Știu că într-o vreme se discuta ceva despre introducerea dansului la bară la olimpiadă. Sunt de acord că este necesară o pregătire fizică intensă pentru a reuși realizarea anumitor elemente la bară,dar chiar să dansăm la bară la olimpiadă, parcă e deplasat.Nu mi-aș încuraja fetița să practice acest sport. Parcă îl și văd pe taică-su, dar nu aplaudându-i performanța, ci bătându-i pe ăia care se holbează. Bine o să ziceti ca este o ipoteză fantezistă sau ca este foarte deplasat,  dar va invit sa vizionati acestr video cu mare atentie :

Totuși surpriza cea mare legată de acest concurs este că cei mai mulți concurenți sunt înscriși la categoria juniori (6-12 ani).Deci părinții deschiși la minte și-au dus fetițele la antrenamente serioase și probabil se și laudă cu performanțele lor. Îmi și imaginez tăticii scoțând telefonul la birou și arătându-le colegilor de muncă, mândri, dansul fiicelor.

Iată o prestație decentă, în caz că nu ați văzut copii la bară,  însă parcă ceva e cumva greșit pe acolo.

Campionatul mondial “World pole dance Championship” a avut loc tot la București, pe 16 septembrie.

 

Sursa: casteluna.ro

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
Planeta atacata de bancheri. Putin e urmatoarea tinta.

by valentinmano A inceput al treilea RAZBOI MONDIAL, razboi declansat de bancheri evrei, pentru ca au

DEZVĂLUIRI Cătălin Tache | A dat rachete rușilor!

  Pe cand Victor Ponta era la apogeul carierei sale politice, administratiei SUA i s-a

DEZVĂLUIRI BOMBĂ | Cioloș declanșează MAREA DESPĂDUCHERE! Vor urma trei luni de foc, asa cum Romania nu a mai cunoscut poate de pe vremea epurarilor staliniste,… pentru a se instala monarhia !

  Vor urma trei luni de foc, asa cum Romania nu a mai cunoscut poate

Un italian s-a căsătorit cu sine însuși

  Un italian în vârstă de 40 de ani din Sant Antonio Abate, sătul probabil

Închide