Viorica Dancila, noul prim-ministru este pe felie cu austriecii care ne iau resursele | de aceea a acceptat-o Iohannis imediat

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Și madam Viorica Dăncilă e pe felie cu multinaționalele, cu austriecii prăduitori!

loading...

Sucursala OMV Petrom SA din judeţul Argeş este manageriată din anul 2009 de Cristinel Dăncilă, soțul europarlamentarei Viorica Dăncilă. El manageriază operațiunile de extracţie a produselor petroliere pe teritoriile județelor Argeş, Dolj, Olt, Gorj şi Teleorman fiind plătit împărătește, ca toate cozile de topor. Băi rahaților și rataților, un român patriot nu găsiți niciodată ca să-l puneți premier? Nu vă ajunge trădătorul sas în fruntea statului?! (Mariua Albin Marinescu)


 

 

Viorica Dăncilă, premierul desemnat al României, este căsătorită cu Cristinel Dăncilă, care este manager la o companie petrolieră și încasează bani frumoși.

Viorica Dăncilă a fost desemnată noul premier al României, devenind astfel prima femeie din România care ocupă această funcție.

Viorica Dăncilă, care a fost agresată în stradă după ce a rupt afișe cu Traian Băsescu, este căsătorită cu Cristinel Dăncilă.

În 2007, Liviu Dragnea a anunțat numirea în funcția de consilier în Consiliul Județean Teleorman a lui Cristinel Dăncilă. În anul electoral 2008, Cristinel Dăncilă nu s-a mai înscris pe listele pentru Consiliul Judeţean Teleorman, făcându-i loc soției sale, Viorica Dăncilă. În anul 2009, Cristinel Dăncilă s-a întors la Videle.

Potrivit b1.ro, surse politice spun că soţul Vioricăi Dăncilă ar fi avut unele probleme la locul de muncă, fiind transferat disciplinar în Argeș. Transferul s-a dovedit unul extrem de bănos, Cristinel Dăncilă devenind, din 2009 încoace, cel mai bogat manager din industria petrolieră argeşeană.

La compania petrolieră, el manageriază operațiunile de extracţie a produselor petroliere pe teritoriile județelor Argeş, Dolj, Olt, Gorj şi Teleorman.

Pentru serviciile prestate, Cristinel Dăncilă a fost remunerat de respectiva companie petrolieră cu următoarele sume anuale:

 • 2009 – 195.000 de lei
 • 2010- 154.818 de lei
 • 2011- 233.827 de lei
 • 2012- 311.588 de lei
 • 2013- 335.902 de lei
 • 2014- 354.632 de lei
 • 2015- 372.572 de lei
 • 2016 – 426.720 de lei
 • Și fiul soţilor Dăncilă, Victor, este angajat la aceeaşi companie petrolieră, ocupând un post de permitting expert.
 • Fiul Vioricăi Dăncilă și al lui Cristinel Dăncilă, Victor, s-a căsătorit cu Elena în octombrie 2015. La nuntă au participat foarte mulți membri marcanți ai PSD, printre care Adrian Năstase şi Victor Ponta. Victor Dăncilă este și el un apropiat al PSD.

  La nuntă a fost distracție mare și opulență. Nora premierului desemnat, Elena, este din Videle. Este angajată în funcţia de consilier juridic la Primăria Sectorului 5 din Capitală, condusă de Daniel Florea, colegul de partid al Vioricăi Dăncilă.

 • https://www.libertatea.ro/stiri/cum-arata-sotul-vioricai-dancila-cristinel-e-manager-la-o-companie-petroliera-foto-2112970
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
VIDEO/Sclavia modernă: Cum muncesc căpșunarii în Europa

Un clip video cu muncitorii plecați la cules căpșuni în Europa a strâns sute de

Romania devine Republica Soros! Dacian Ciolos, inca un „ciolanar” soros-ist la carma tarii!

Numai cine n-a vrut nu si-a numit pana acum in colonia din sud-estul Europei, numita

DEZVĂLUIRI Florian Walter A CERUT să vină acasă de URGENȚĂ | Documente și detalii INCENDIARE despre venirea în țară a patronului Romprest

  Desi multi au fost tentati sa creada ca aducerea in tara a patronului Romprest

Istoricul Ioan Scurtu este târât prin tribunale fiindcă a spus adevărul despre organizația hitleristă Grupul Etnic German, succedată oficial de FDGR-ul lui Klaus Iohannis!

În Al Doilea Război Mondial, Sibiul era stat în stat, orașul fiind condus de organizația

Închide