VIDEO Mai multe mașini levitează într-o intersecție în China.

Distribuie!by O înregistrare video pe străzile orașului Xingtai din China stârnește imaginația internauților. loading... Trei mașini par să leviteze în același moment într-o intersecție. Filmulețul a fost postat pe LiveLeak […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

O înregistrare video pe străzile orașului Xingtai din China stârnește imaginația internauților.

loading...

Trei mașini par să leviteze în același moment într-o intersecție.


Filmulețul a fost postat pe LiveLeak și nu au fost furnizate mai multe informații. Nu se știe dacă a fost un moment singular sau mașinile ”levitează” ori de câte ori ajung în intersecția respectivă.

In imagine apare o persoană înaltă înainte de trecerea de pietoni, care se materializează , este pozitionat aproape de”gardul viu” din filmare, stânga imaginii și care continuând modificarea sa fizica la un moment dat ridica ambele mâini și produce ceea ce se vede .


Alta presupunere a unui internaut, a spus că ar fi fost vorba de un cablu de oțel care ar fi fost pe stradă și ridicat când au ajuns mașinile în intersecție.

 

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Stiri Extreme

Stiri Extreme: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@stiri-extreme.ro