Video / Lider PNL: Dacă trebuie, vom tăia şi pensii şi salarii. Eu ca om politic, dacă trebuie să tai orice, asta fac

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

 

Gura păcătosului, uneori adevăr grăieşte, iar prim-vicepreşedintele PNL Arad, Iustin Cionca a scăpat porumbelul într-o emisiune televizată fix în urmă cu un an. Fost om de bază în PDL, iar acum în PNL, acesta a avut ce învăța de la „tăticul politic” Traian Băsescu, potrivit Sokant.ro. Ce a declarat Iustin Cionca într-o emisiune de la TV Arad este cel puțin de neimaginat. Mai ales după ce oamenii au și acum răni adânci lăsate de  guvernarea Băsescu – Boc unde tăierile de salarii au fost ca la ele acasă.

loading...

„Dacă trebuie, vom tăia şi pensii şi salarii… Nu ştim asta, vedem ce o să se întâmple… Eu ca om politic, dacă trebuie să tai orice, asta fac!”,a spus Iustin Cionca. Dar cine este Iustin Cionca?  Cele ce urmează re segăsesc în Dosar de Politician, emisiunea realizată de Silviu Mănăstire, pe atunci la România TV.


Sursa:  sokant.ro

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Stiri Extreme

Stiri Extreme: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@stiri-extreme.ro