VIDEO – Ce au in comun Musulmanii, Masonii (Casa Regala), Satanistii si LGBT-istii ? Ce fac toate aceste grupari cu obiectele de cult creştine, si care este planul lor fata de creştini ?

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Klaus Iohannis : “E greşit să mergem pe calea fanatismului religios !!”

Sa intelegem ca noi crestinii suntem dementi, iar tu ca presedinte ai primit distinctia „Light Unto the Nations” , premiu acordat de catre Comitetul Evreiesc American (pro LGBT-ista)  sefilor de stat care s-au remarcat, de-a lungul timpului, prin promovarea valorilor democratice…  Deci tu ne bagi pe gat dementii astia si zici ca noi suntem fanatici religiosi .. ? Aceasta este democratia fata de crestini ?

“Nouă ni se impune să avem toleranţă faţă de aceşti dezaxaţi ai societăţii pe care puternicii zilei ni-i oferă ca model de viaţă pentru noile generaţii.

Cum arată „toleranța” activiștilor homosexuali față de religie – în curând, și în România


Activiştii pro-homosexualitate şi pro-avort din Brazilia, în timpul unei manifestaţii (din deja celebra serie „Slut Walk”) au profanat obiecte de cult. Doi dintre aceştia şi-au arătat dorinţa de “pace socială” şi “toleranţă” pângărind cruci şi alte obiecte de cult aduse special la acea manifestaţie pentru a le folosi în “spectacolul” oferit.

loading...

 

În fața mulțimii care îi proteja ținându-se de mâini în semn de solidaritate, doi activiști și-au arătat „toleranța” și dorința de „pace socială” și „incluziune”: au pângărit crucifixe, statuete ale Sfintei Fecioare și icoane, înainte de a le sfărâma cu ciocanul, așa după cum puteți vedea în imaginile de mai jos, relatate în presa locală de cotidianul Jornal Nacional, și în clipul video.


Cine sunt cei doi și dacă au fost sau nu sancționați nici nu mai contează. Acoperirea și acceptarea lor în mulțimea participantă la o manifestație oricum obscenă și dezgustătoare spune totul.

Cei care cunosc istorie recentă vor fi izbiți de asemănarea dintre aceste practici și cele ale bolșevicilor din perioada leninistă a Rusiei Sovietice. În definitiv, rădăcinile ideologice sunt absolut aceleași.


Nu vă faceți iluzii: nici în Brazilia, nici în Occidentul care azi tolerează astfel de manifestări nu a fost dintotdeauna astfel…

Dacă cineva ar fi făcut astfel de gesturi faţă de homosexuali, ce s-ar fi întâmplat? Cum ar fi reacţionat oamenii legii?

Papa Francisc consideră că modernizarea Bisericii Catolice trebuie să aducă schimbări şi faţă de raportarea la păcatul sodomiei.” 

Sursa: astradrom-filiala-bihor.: –

Ce au in comun Musulmanii, Masonii (Casa Regala), Satanistii si LGBT-istii ?

“Curva” Babilonul cel Mare 

Satanism

Casa Regala 

Masonerie

 

Musulmani 

În ce constă aceasta: http://astradrom-filiala-bihor.blogspot.ro/2017/06/modernizarea-bisericii-catolice-include.html”

Sursa: astradrom-filiala-bihor.: –

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
Soros îl acuză pe Viktor Orban că a transformat Ungaria în stat mafiot. Budapesta îi răspunde: Este o declarație de război. ONG-urile finanțate de Soros se comportă în stil mafiot

Miliardarul american de origine maghiară, George Soros, a cerut joi la Bruxelles poporului ungar și

CUTREMUR/DIICOT îi ACUZĂ pe Isărescu și Năstase că AU FĂCUT JOCURILE Grupului Infracțional al lui Patriciu. Amănunte INCENDIARE despre IMPLICAREA SIE!

Ordonanta finala pentru inceperea urmaririi penale in dosarul Rompetrol pune in discutie rolul jucat de

Donald Trump: vaccinarea masiva cauzeaza autism| am avut cazuri de oameni care au lucrat la mine, copiii lor au fost perfect sanatosi pana s-au vaccinat, apoi a urmat diagnosticul: AUTISM

Donald Trump: Am vazut oameni care au avut copii perfect sanatosi, i-au vaccinat, apoi o

Boicotarea firmelor norvegiene din Romania (lista creste)

Nu cred că e bine să înceapă un boicot neorganizat, fără informarea dinainte a firmei Orkla, firmă

Închide