VIDEO/ ACUZAȚII GRAVE DIN SUA: PNL-ul este sclavul Noii Securități

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Dezbaterea din acest moment din Comisia parlamentara CONFIRMA faptul ca PNL-ul este sclavul Noii Securitati. PNL vrea nici mai mult nici mai putin ca Presedintele tarii, in calitate de presedinte CSAT, sa poata respinge numirea unuia ca judecator sau procuror pe baza informatiilor primite de la servicii. Deci e absolut de noaptea mintii ce a spus PNL. Sunt absolut stupefiat, a comentat pe facebook Chris Terheș, președintele Coaliției Românilor din SUA împotriva corupției.

loading...

In dezbaterile pe modificarile la legile justitiei, PNL si USR sustin ca Presedintele, in calitate de presedinte CSAT, trebuie sa poata respinge numirea unei persoane in functia de judecator sau procuror pe baza informatiilor primite de la servicii. Vorbim aici despre numirea in functie si nu despre numirea intr-o functie de executie. Sustinerea PNL si USR transforma nu doar justitia, ci si viitorii candidati pentru functia de judecatori si procurori in „camp tactic”, serviciile deschizandu-le tuturor acestora DUI (Dosare de Urmarire Informativa). Mai mult, Alina Gorghiu (PNL) a afirmat, nici mai mult nici mai putin, ca auditorii de justitie trebuie urmariti de servicii ca nu cumva un terorist sa ajunga judecator sau procuror. Cererile PNL si USR sunt de-a dreptul cutremuratoare si sunt total straine democratiei,afirmă Terheș.


Parlamentarii PNL au revenit, joi, la dezbaterile din Comisia specială privind legile Justiției, deputatul liberal Ioan Cupșa solicitând reluarea votului asupra articolelor discutate miercuri la proiectul de modificare a statutului judecătorilor și procurorilor, propunere respinsă de președintele forului, Florin Iordache.


„PNL va prelua toate propunerile care au fost făcute de asociațiile profesionale, (…) pentru ca aceste propuneri să devină amendamente și să poată fi discutate în această comisie. E firesc ca aceste propuneri să se discute în această Comisie specială. Este firesc, trebuie să ascultăm vocea profesioniștilor. Doar o mică parte dintre aceste propuneri se găsesc în tabel”, a remarcat Cupșa.

În replică, Florin Iordache a afirmat că, din punct de vedere procedural, nu are cum să supună la vot articolele deja aprobate.

„Majoritatea amendamentelor care au fost adoptate au fost depuse de asociațiile profesionale și de către CSM. Acele amendamente care nu au fost acceptate sunt amendamente respinse care pot fi susținute și de dumneavoastră”, a răspuns Iordache.

Deputatul UDMR Marton Arpad le-a spus liberalilor că trebuie să-și aleagă doar unele dintre amendamentele asociațiilor profesionale, având în vedere că „multe dintre ele se bat cap în cap”.

Comisia specială a reluat, joi, discuțiile pe marginea proiectului de modificare a legii statutului judecătorilor și procurorilor.

 

Sursa: flux24.ro

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

1 thought on “VIDEO/ ACUZAȚII GRAVE DIN SUA: PNL-ul este sclavul Noii Securități

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
Din România s-au furat păduri în valoare de 36 de miliarde de euro ! Pădurarii spun că s-au furat, în total, 120 de milioane de metri cubi de lemn, în valoare de 36 de miliarde de euro, adică jumătate din datoria externă a României în acest moment! Cine au benefeciat de banii acestia ? Firmele austriece Schweighofer, Kronospan etc

Rezolvarea problemei pădurilor și salvarea lor se poate face DOAR prin declararea lor ca RESURSĂ

PREA BUN, PREA PE FAȚĂ! COVALACT, CUMPĂRAT DE GIGANTUL FRANCEZ LACTALIS!

  ULTIMUL MARE PRODUCĂTOR INDEPENDENT DE LACTATE ROMÂNEȘTI a capitulat în fața străinilor care și-au

Decizie controversată luată de Iohannis. Dan Mihalache, numit ambasador al României în Marea Britanie

  Șeful Cancelariei președintelui Klaus Iohannis, Dan Mihalache, a fost numit ambasador al României în

POLONIA A SCOS STEAGUL UE DIN TOATE INSTITUTIILE GUVERNAMENTALE

Drapelul european a fost retras din sala unde au loc conferinţele de presă ale guvernului

Închide