Victor Ponta, reacție DURĂ la afirmațiile Ambasadorului SUA: Proști suntem toți.. (pentru ca sunteti masoni ? )

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Ambasadorul SUA la Bucureşti, Hans Klemm, a precizat vineri că a existat un număr limitat de invitaţii la operaţionalizarea sistemului antirachetă Aegis Ashore de la Deveselu şi a adăugat că “ar fi fost ideal” să fie invitaţi toţi cei care au contribuit la acest proiect.Fostul prim ministru, Victor Ponta, reacționează pe pagina sa de Facebook, publicând  o fotografie prin care contrazice afirmația că nu a fost loc pentru toată lumea la inaugurarea scutului de la Deveselu. „Dar după cum vedeți în poză, nu era niciun loc liber!”, scrie acesta ironic.
loading...

„Wow – ce frumoasă e diplomația, poți să spui chiar orice și nu se supără nimeni. E drăguț să inviți la o inaugurare NUMAI oameni care nu au avut nicio treabă cu Proiectul și NICIUNUL dintre cei care din 2011 încoace au muncit la el. Dar după cum vedeți în poză, nu era niciun loc liber!”

Sursa foto: Victor Ponta / Facebook

content-image

Victor Ponta îi reproșează ambasadorului SUA  faptul că au fost invitați numai oameni care nu au avut nicio legătură cu proiectul și își încheie postarea tăios: „proști suntem toți ceri care am crezut că fapta noastră bună va rămâne nepedepsită”.

„Adevărul este că nu greșește Domnul Ambasador Klemm – domnia sa a venit recent la București (sau Budapesta, tot aia), era gata Scutul, practic la inaugurare ca și Cioloș. Proști suntem toți cei care am crezut că fapta noastră bună va rămâne nepedepsită!”

 

 


Sursa:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
Sosesc imigranții musulmani în România: „Vin 40.000 de refugiați în Romania. Deja se monteaza corturi la Beba Veche”

“Așa cum preconizam valul imigraționist musulman va trece în România după ce granițele Ungariei și

General Br. (r) Aurel Rogojan (SRI) – Suntem in pragul celui de-al Treilea Razboi Mondial.

Cand vine un general de informatii ca dl Rogojan, om cu o experienta de peste

FERIȚI-VĂ DE ORICE INGINERII SOCIALE. Ce a schimbat neo-marximul 2.0 numit PROGRESISM față de marxismul clasic implementat de Lenin și Stalin. Popper a inventat și Soros a aplicat INGINERIA SOCIALĂ FRAGMENTARĂ în locul INGINERIEI SOCIALE CENTRALIZATE

Societate Deschisă în sens Soroșist - societate care nu e suverană și depinde de o

Ca să fie admisă în UE, României i s-a cerut să își distrugă economia. Cei care au condus țara n-au subminat-o, ci au distrus-o. Această infracțiune nu există în Codul Penal

 Uniunea Europeană nu avea nevoie de o țară în care industria și agricultura să

Închide