Vaccinul Anti-Hepatic B asociat cu Sindromul Hemolitic Uremic.Cerem Guvernului Cioloș să facă o investigație și să prezinte un raport medical CORECT și COMPLET care să arate dacă Vaccinările au avut sau nu un rol în declanșarea Sindromului HemoliticUremic

Masonerie Politica
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

Update: 17 februarie

MOTTO: Ministerul Sănătății: “Nu există nicio informație de natură științifică privind asocierea dintre vaccin și Sindromul Hemolitic Uremic – SHU”


Nota Redacției: Judecați singuri după ce citiți Raportul Medical de mai jos, dacă există sau nu vreo “informație de natură științifică privind asocierea dintre vaccin și Sindromul Hemolitic Uremic – SHU”

Ce credibilitate şi ce competență mai poate avea un astfel de minister dacă, noi, fără a fi de specialitate, suntem mai bine informați decât un întreg minister “al sănătății”?


Văzând acest “comunicat” care denotă fie neștiință fie minciună, credeți că ne-am fi descurcat mai bine decât Achimaş la conducerea Ministerului Sănătății ca să gestionăm această criză?

Cu siguranță că da.


Căci e greu de imaginat cum ar putea cineva s-o gestioneze mai prost de-atât.

Sau ştiu şi ei de aceste rapoarte medicale dar fac pe proștii? Voi ce credeți?


VaccinSHU

Nota Redacției: Am primit de la “A. Românul”, unul dintre cititorii noștri, linkul la următorul raport medical:

“Vaccinul anti-Hepatic B asociat cu Sindromul Hemolitic Uremic”, raport preluat și publicat de “The National Center for Biotechnology” – “Centrul Național pentru Biotehnologie” al Guvernului American (ncbi.nlm.nih.gov)

Raportul descrie în detaliu unul dintre cazurile de “Sindrom Hemolitic Uremic” declanșat de Vaccinul anti-Hepatic B. Raportul indică și alte cazuri de “Sindrom Hemolitic Uremic” declanșat la nou născuți de “Vaccinul Hepatic B”.

Raportul e o palmă dată poveștilor presei de manipulare și chiar a unor doctori (ex. Tăbăcaru) care excludeau VACCINUL , fără nici o altă investigație prealabilă, ca și posibilă cauză a Sindromului Hemolitic Uremic.

Rapoartele medicale de până acum sunt CONFUZE. Medicii au anunțat că unii copii bolnavi au avut eColi, în timp ce alți copii n-au avut eColi, deși e evident că simultaneitatea problemelor și localizarea lor în Argeș induce automat și o cauză comună.

Mai mult, PÂNĂ ACUM, DUPĂ 12 ZILE, NU A FOST IDENTIFICATĂ NICI O SURSĂ A VREUNEI INFECȚII. Vi se pare normal așa ceva?

Prin urmare, este nevoie de a se investiga imediat corect și complet și pista Vaccinării.

Cerem Guvernului Cioloș să facă o investigație și să prezinte PUBLIC un raport medical CORECT și COMPLET care să arate CAZ de CAZ cauzele fiecărei îmbolnăviri inclusiv dacă Vaccinările au avut sau nu un rol în declanșarea Sindromul Hemolitic Uremic la bebelușii din Argeș

Ceea ce cerem noi este de bun simț. Trei bebeluși au murit. Alții sunt în stare foarte gravă și pot rămâne cu sechele pe viață. Numai cu un astfel de Raport Public vor putea fi luate măsuri pentru ca în viitor să se prevină astfel de situații.

Raport Medical – “Vaccinul anti-hepatic B asociat cu Sindromul Hemolitic Uremic”

Sindromul Hemolitic Uremic (SHU) este una dintre cauzele obișnuite ale insuficienței renale acute la copii și se caracterizează prin anemie hemolitică microangiopatică și trombocitopenie.

Aproximativ 5% pana la 10% din toate cazurile SHU la copii sunt SHU non-diareic (SHU atipic) [1,2].

Au fost identificate mai multe cauze de declanșare ale SHU atipice, cum ar fi infecțiile non-enterice, virusuri, medicamente, boli sistemice, glomerulopatiile, boli maligne, transplanturi, si sarcina, [1,2,3,4].

Raportăm aici un pacient care a dezvoltat SHU atipic, după o vaccinare contra hepatitei B.

Un sugar de aproape două luni, în a 55-a zi, de sex feminin, a fost internat în spitalul nostru cu debut brusc de icter și paloare, o zi după ce a fost injectat cu o a doua doză de Vaccin recombinat împotriva Hepatitei B (conținând 10 pg Ag HBs / 0,5 ml și hidroxid de aluminiu 0,475 mg / 0,5 ml).

Nu a fost nici o istorie de febră, diaree, sau tuse.

Prima doză de vaccin hepatitic B a fost administrată la naștere.

Ea nu a avut probleme de sănătate în perioada neonatală și a fost alăptat exclusiv la sân.

Istoria familiei a fost non-contributivă la această situație.

La examenul fizic, pacientul a fost într-o stare generală proastă, hipoactivă, cu pielea palidă și cu aspect icteric. Temperatura corpului a fost de 37 ° C, rata pulsului a fost de 140 / min, frecvența respiratorie a fost de 48 / min, iar tensiunea arterială a fost 70/40 mm Hg.

Nu s-a semnalat nici hepatosplenomegalie.

La examenul de laborator s-a evidențiat un nivel de hemoglobină de 51 g / l, numărului de leucocite din 10×109 / L, număr de trombocite 28×109 / L, iar nivelul de reticulocite de 3,9%. Anizocitoză, poikilocitoză, polychromasia, celulele casca, marcată schistocytes, și au fost observate trombocite rare în frotiul din sângele periferic, compatibil cu anemie hemolitică microangiopatică și trombocitopenie.

Rezultatele directe și indirecte testul Coombs au fost negative.

Analizele biochimice au fost următoarele: uree 88 mg / dL (interval normal: 5-18), creatinina 1,1 mg / dL (normal: 0,2-0,4), bilirubină totală 13,7 mg / dL (normal: <1,2), bilirubină directă 2.6 mg / dL (normal: <0,2), acid uric 8,1 mg / dl (normal: 2.4-6.4), aspartat aminotransferaza 96 U / L (normal: 15-55), dehidrogenaza lactică 4641 U / ml (normal: 170-580) , iar celelalte teste biochimice serice în limite normale.

Microscopia urinei a aratat numeroase celule roșii din sânge.

Examinarea microscopică a scaunului a aratat rezultate normale și analizele de sânge au fost negative.

Cultura scaunului ei și cultura urinei au fost, de asemenea, negative.

Componenta Serum complement 3 (C3) și nivelurile de C4 au fost de 76,5 mg / dL (normal: 79-752) și 5,89 mg / dL (normal: 16-38), respectiv timpul de protrombină, timpul de tromboplastină parțial activată, şi nivelul de fibrinogen s-au situat în intervalele normale.

Ecografie renală a arătat ecogenitate crescută în ambii rinichi. Pe măsură ce pacienta a avut insuficiență renală acută, trombocitopenie, anemie hemolitică și microangiopatică, a fost diagnosticată cu Sindrom Hemolitic Uremic – SHU. Dupa transfuzia de celule roșii din sânge, terapia intravenoasa de fluide a fost inițiată și i-a fost administrat intravenos furosemid . A fost incepută de-asemenea infuzia proaspătă de plasmă congelată.

In a treia zi de spitalizare, ea a avut o criză care a fost încheiată cu o singură doză de midazolam și care nu a revenit din nou.

Hemoliza și trombocitopenia au continuat până în ziua de 8 de spitalizare și pacientul a avut nevoie de transfuzii de celule roșii în sânge de 5 ori în această perioadă.

Nivelurile de uree și creatinină au crescut progresiv la 119 mg / dl si 2,2 mg / dL, respectiv.

Ea nu a avut oligurie.

Hipertensiunea arterială a fost tratată cu nifedipină și enalapril.

În ziua a 9 de spitalizare, funcția renală, trombocitopenia și hemoliza au început să se îmbunătățească, iar terapia cu plasmă a fost întreruptă în următoarele 2 zile.

Ea nu a mai avut nevoie de dializă.

Pacientul a fost externat în stare generală bună în ziua de 16 de spitalizare cu îmbunătățirea hemoleucogramei complete, a testelor biochimice precum și a nivelurilor complementului.

Nivelurile Factorui H și Factorului I au fost normale atunci când au fost măsurate la 3 luni dupa externare.

La vârsta de 6 luni, titru de anticorpi hepatita B pacientului a fost la nivelul de protecție, și astfel o a treia doză de vaccin hepatic B nu i-a mai fost administrată.

Pacienta a finalizat programul de imunizare fără probleme suplimentare, cu excepția unei a treia doze de hepatita B care nu i-a mai fost administrată.

Ea este în prezent în vârstă de 38 de luni și nu are probleme.

Diferențierea SHU în SHU tipic SHU și atipice pot deveni confuze în funcție de simptome prodromale.

Pentru ca sugarii sub 6 luni sunt, sunt în general, alăptați la sân (perioada de pre-înțărcare), expunerea la Escherichia coli O157: H7 este mai puțin probabilă în acest grup de vârstă și, prin urmare, alte cauze ale SHU trebuie luată în considerare la pacienții în vârstă de 6 luni [ 4].

Pacientul nostru a fost un copil de 55-a zile fără antecedente de diaree cu sânge sau alte infecții.

Cultura scaunului și a urinei ei au fost negative pentru Escherichia coli și Shigella.

Simptomele ei clinice au fost în concordanță cu diagnosticul de SHU atipic.

Pacientul a prezentat rezultatele clinice și de laborator de SHU atipic la aproximativ o zi după injectarea vaccin hepatitic B, și, astfel, vă sugerăm ca vaccinul hepatitic B poate juca un rol de declanșare pentru debutul SHU atipic.

Geerdink colab. [5] a raportat prima un pacient care a dezvoltat SHU-atipic la câteva zile după vaccinarea hepatitei B în studiul lor “de cohortă” si au observat o recidivă la scurt timp după vaccinarea combinată anti-diftero-pertussis-tetanos-poliomielitic la același pacient.

Din cunoștințele noastre, acest caz al nostru este al doilea caz de SHU atipic asociat cu vaccinare contra hepatitei B.

Spre deosebire de primul caz raportat, nu am constatat o recidivă la alte vaccinuri.

Cauza declanșării SHU în urma vaccinării sau recidiva de SHU atipic la revaccinare nu a fost încă identificată.

Sugerăm că, compatibile cu celelalte efecte adverse ale vaccinării, activarea mediată-imună a sistemului complementar declanșează și dezvoltarea de SHU atipic.

Prin urmare, istoria recentă de vaccinare trebuie să fie examinată, în special la pacienții fără alte condiții de declanșare.

Rapoartele suplimentare sunt necesare pentru a confirma această ipoteză.

sursa: “The National Center for Biotechnology” – “Centrul Național pentru Biotehnologie” al Guvernului American (ncbi.nlm.nih.gov)

Citiți neapărat și: – A doua întrebare a zilei. De ce nu se mai îmbolnăvește NIMENI, deși SURSA INFECȚIEI nu a fost găsită?

Citiți neapărat și: Au trebuit să moară bebeluși ca să vedem nesimțirea lui Iohannis. Deşi de 14 zile avem zeci de bebeluși grav bolnavi dintre care trei au murit, Iohannis nu a binevoit nici măcar 5 minute să treacă să-i vadă. În schimb s-a întâlnit cu ONG-iştii lui Soros

Citiți neapărat şi: AL DOILEA STUDIU. ATENȚIE MEDICI. SHU-atipic s-a declanșat atât după o vaccinare contra hepatitei B cît și după o vaccinare “combinată”. ATENȚIE MEDICI. Și în cazul unui SHU-atipic putem avea DIAREE și SIMPTOME GASTRO-INTESTINALE.

UPDATE: (15 Februarie 2016) – Autoritățile au anunțat că:

1. Nu APA e sursa infecției – citiți amănunte aici

2. Nu PORTOCALELE sunt sursa infecției – citiți amănunte aici

3. Nu LAPTELE PRAF e sursa infecției – citiți amănunte aici

4. Nu SPITALUL DE PEDIATRIE din Argeș e sursa infecției – citiți amănunte aici

Citiți și: Prima întrebare a zilei: De ce s-au îmbolnăvit doar Bebelușii? Sau manipularea şi minciuna sistemului cu “Portocalele infestate importate doar în Argeş care ar fi infestat ‘doar’ bebelușii şi în rest pe nimeni altcineva “

În continuare autoritățile TAC cu privire la investigarea VACCINURILOR ca posibilă cauză a declanșării acestei drame

Citiți și: UPDATE: Apa, portocalele, laptele praf și Spitalul din Argeș NU sunt sursa infecției. Conform unui grup de medici din Argeş: Vaccinul anti-hepatită, ar fi cauza îmbolnăvirilor pe bandă rulantă în rândul bebeluşilor!

Citiți și: Vaccinul Anti-Hepatic B asociat cu Sindromul Hemolitic Uremic. Cerem Guvernului Cioloș să facă o investigație și să prezinte un raport medical CORECT și COMPLET care să arate dacă Vaccinările au avut sau nu un rol în declanșarea Sindromului Hemolitic Uremic

Nota Redacției: Bătaie de joc la adresa copiilor și a părinților lor. După zece zile Achimaș-Cadariu declară: “Nu s-a confirmat niciuna dintre ipotezele pe care le-am avut”. Înseamnă c-ai avut ipoteze proaste și că ești incompetent. Citiți de ce trebuie Achimaș să demisioneze rapid: ACHIMAȘ DEMISIA ȘMECHERAȘ.

 

 

Sursa:

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *