Vaccinarea obligatorie în Italia aduce mamele în pragul disperării: Mai bine avortez, decât să fiu forțată să îmi vaccinez copilul. Părinții amenință că nu își mai trimit copiii la școli și grădinițe

Capitalism Masonerie Politica
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Vaccinarea obligatorie în Italia aduce mamele în pragul disperării: Mai bine avortez, decât să fiu forțată să îmi vaccinez copilul. Părinții amenință că nu își mai trimit copiii la școli și grădinițe
loading...

Isteria obligativității vaccinării a cuprins și Italia. Decizia Guvernului de la Roma, care a aprobat un decret de lege prin care permite înscrierea în școli și grădinițe doar a copiilor vaccinați și care le impune sancțiuni financiare părinților care decid să își înscrie copiii nevaccinați la școală, a provocat panică și revoltă în rândul italienilor. Mulți dintre părinții care au copii la grădiniță spun că nu sunt dispuși să îi vaccineze. Disperarea unora merge până acolo încât o femeie gravidă spune că preferă să avorteze decât să fie obligată să își vaccineze copilul.

Mii de părinți din Italia încearcă în aceste zile să găsească o cale de a scăpa de decretul guvernului de la Roma, potrivit căruia, pentru ca un copil să poată fi înscris la creșă sau grădiniță (0-6 ani), părinții trebuie să prezinte carnetul de vaccinări și eventualele certificate medicale cerute. Dacă însă copilul nu are vaccinurile, nu va putea fi înscris. În plus, decretul prevede că, dacă familia refuză vaccinarea, va trebui să plătească o amendă care poate ajunge și la 7.000 de euro.


Pentru cei care vaccinarea reprezintă un pericol la adresa sănătății copiilor lor, decretul de lege este o formă de discriminare și de încălcare a drepturilor părinților, pe care, spun ei, numai în regimurile dictatoriale le poți întâlni.

Dezbateri aprinse pe acest subiect au loc la posturile de radio și de televiziune din Peninsulă, iar mulți comentează că preferă să își retragă copiii din școli sau grădinițe. „Mai bine îi lăsăm să facă școala acasă. Și dacă toți ne vom lua copiii acasă sau nu îi vom înscrie la școală, să vedeți câte școli se vor închide!”, spune Ferdinando Donolato, președintele unei organizații care luptă pentru dreptul părinților de a nu-și vaccina copiii. Mai mult, acesta spune că ia în calcul ca, după ce decretul de lege va fi validat de Parlament, să îl conteste la Curtea Constituțională.


În timpul acestor polemici televizate, o femeie însărcinată a declarat: „Decât să îmi vaccinez copilul, prefer să avortez”. Italianca a fost însă sfătuită să nu recurgă la acest gest și, mai bine, să plece din Italia, într-o țară în care statul nu își obligă cetățenii să vaccineze copiii.
Controversa vaccinării obligatorii s-a mutat și în câmpul politic. Europarlamentarul italian t Matteo Salvini, din partea Ligii Nordului, a devenit vârful de lance al celor care sprijină drepturile părinților de a nu-și vaccina copiii.

„Eu mi-am vaccinat copiii. Dar într-o țară liberă nu poți lua drepturile părinților, care, din motive medicale și științifice, decid să facă alegeri diferite.” Salvini susține că ideea introducerii amenzii este aberantă și creează o„discriminare odioasă între bogați și săraci”. „Cine își poate permite o amendă de 7.000 de euro va putea evita vaccinarea copiilor. Dar un simplu muncitor nu va avea de ales. Îmi face greață acest guvern care face distincție între bogați și săraci, mai ales când în joc este sănătatea copiilor”, spune politicianul italian.

Premierul Paolo Gentiloni a explicat că a ales varianta decretului de lege pentru ca noile reguli să intre în vigoare cât mai repede, ținând cont că proporția vaccinărilor din Peninsulă a scăzut semnificativ.

Cele 12 vaccinuri obligatorii pentru primirea în creșe și grădinițe sunt: antidifterie, antitetanos, antipoliomielită, antihepatită B, antipertussis, anti-Haemophilus B, antirubeolic, antiurlian, antirujeolic, antimeningococ C, antimeningococ B și antivaricelă.

O parte dintre vaccinuri erau deja considerate obligatorii, dar sancțiunile pentru refuzarea lor nu erau aplicate, în timp ce restul, precum antiurlian și antirujeolic, erau descrise drept facultative.

Sursa:  activenews.ro
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

2 thoughts on “Vaccinarea obligatorie în Italia aduce mamele în pragul disperării: Mai bine avortez, decât să fiu forțată să îmi vaccinez copilul. Părinții amenință că nu își mai trimit copiii la școli și grădinițe

  1. Urmează și România la rând. Vaccinarea, după spusele președintelui Iohannis, trebuie să fie obligatorie(interviu prezentat pe România TV acum două-trei zile, la emisiunea Andreiei Crețulescu, ora 20, 45- 21.00) în România. Dacă vedem ce se întâmplă în Italia, ne dăm seama ce va fi și la noi în condițiile unor astfel de declarații la nivel înalt. Ce mai una-alta, pregătiți mai bine cei 7000 de euro amendă cei care nu doriți vaccinarea copiilor voștri. Numai că vaccinarea nu se va opri la copii. Spuneam unui fost coleg de serviciu (care este pensionar) că se preconizează vaccinarea pensionarilor. Știți ce mi-a răspuns: „Ăștia vor să ne omoare ?” Adică răspunsul nu-i prea greu de imaginat. Vom vedea ce va fi. Toruși de unde vom face rost de cei 7000 de euro?

    1. Se lucreaza intens la un vaccin antiglobalizare. Dupa aprobarea de catre ONG-ul “Furia dezlantuita a multimii”, se va aplica tuturor naparcilor instalate in functii inalte, spre eradicarea virusului tradarii umanitatii. Se va administra cu bate, pietre si topoare sterilizate. Vaccinul este aproape gata, pe ultima suta de metri. Sorosisti, masoni si alti globalisti, nu fiti nerabdatori, va fi suficient pentru fiecare dintre voi !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *