US Army le cere FEMEILOR să facă DUȘ cu BĂRBAȚII, ca parte a Programului de Integrare a TRANSSEXUALILOR

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...
Armata americană le-a informat pe femei că trebuie să accepte transsexuali cu organe genitale masculine la dușuri, vestiare sau în dormitoare.

Indicația aceasta face parte din agenda de „incluziune a transsexualilor” a Pentagonului, lansată de administrația Obama și care câștigă teren în armata americană.

Președintele Trump și noul șef al Pentagonului au transmis semnale amestecate în legătură cu problemele LGBT. Astfel, Departamentul Apărării, prin dispoziția medicului șef al armatei, Nadja West, a cerut tuturor militarilor să onoreze iunie ca Lună a Homosexualilor, în condițiile în care Trump întrerupsese tradiția inițiată de Obama și nu proclamase o lună LGBT, informează LifeSiteNews.

Deși Nadja West a fost numită medic șef în decembrie 2015, deci în timpul lui Obama, ea nu ar fi putut să aibă o asemenea inițiativă fără aprobarea, fie și tacită, a șefului Pentagonului, Jim Mattis.

În „Vinieta 4” a Ghidului Armatei, apărut în septembrie trecut și având titlul „Politici ale serviciului militar privind modulul de antrenament al soldaților transsexuali, nivelul 3: Unități și Soldați” se prevăd următoarele în legătură cu soldații transsexuali care se află în „tranziție” spre un nou sex:

„După trecerea ei de la bărbat la femeie (care nu include intervenția chirurgicală) … soldatul transsexual începe să folosească dormitoarele, toaletele și dușurile femeilor. Pentru că nu a suferit încă o intervenție chirurgicală, soldatul are încă organe genitale masculine.”

În această situație, ghidul prevede între altele, la capitolul „Considerații și Responsabilități” următoarele două puncte:

„Trebuie să înțelegi că poți întâlni indivizi în dormitoare, la toalete și dușuri cu caracteristici fizice ale sexului opus, în ciuda faptului că este înregistrat cu același sex.”

„Toți soldații trebuie să respecte intimitatea și goliciunea celorlalți. Totuși, soldaților transsexuali nu li se cere să-și modifice sau adapteze comportamentul din cauză că nu mai ‘seamănă’ cu ceilalți soldați.”

Luna trecută, secretarul pentru Apărare, Jim Mattis, a acceptat să amâne implementarea politicilor de integrare a transsexualilor în US Army șase luni. Potrivit AP, Mattis a respins o solicitare prin care amânarea s-ar fi întins pe o perioadă de doi ani.

 


Sursa: http://evz.ro/us-army-femeilor-dus-barbati.html

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
Anunț TERIBIL de la procurori: Ce dosar are Klaus Iohannis la DNA / DOCUMENT

UPDATE: DNA spune că dosarul a fost soluționat în sensul netrimiterii în judecată a lui

HALUCINANT: Alina Mungiu cere intervenția serviciilor secrete: Cei care susțin familia Bodnariu fac propagandă rusească/ SERVICIILE SECRETE SĂ CONTROLEZE DEZBATERILE PUBLICE, cere AM Pippidi

Alina Mungiu Pippidi scrie pe siteul romaniacurata.ro că cei care susțin familia Bodnariu din Norvegia

Demascarea vine pe banda de magnetofon

Numele Basescu apare in inregistrarile din 13 iunie 1990. In arhiva istorica “Radio Europa Liberă”

VIDEO/ Cioloș concediat de o vânzătoare la Iași: Gata! Îmi pierd timpul și clienții

Prezent la Iasi pentru a-si promova proiectul sau politic Platforma Romania Impreuna si a strage semnaturi pentru

Închide