UPDATE. PNL şi PMP încearcă să facă o nouă majoritate parlamentară

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

 

UPDATE. PNL şi PMP încearcă să facă o nouă majoritate parlamentară

Liderii PNL şi PMP tatonează terenul pentru constituirea unei noi majorităţi parlamentare pentru a merge la consultările de la Cotroceni cu o propunere de premier. Liderul PMP, Traian Băsescu, spune că dacă PNL nu va veni cu o propunere de premier, o va face partidul pe care îl conduce.

loading...

UPDATE. Ludovic Orban a declarat înaintea şedinţei Biroului Politic al PNL că în cadrul reuniunii se va hotărî în primul rând dacă liberalii vor merge la consultările de la Cotroceni cu o propunere de premier sau nu.

El a spus că s-a întâlnit cu reprezentanţii PMP şi că îşi va informa colegii despre discuţiile exploratorii privind formarea unei noi majorităţi.

“Este foarte dificilă formarea unei noi majorități în momentul de față. Eu am spus deja că purtăm aceste discuții și investigăm posibilitatea de a forma o majoritate parlamentară fără PSD, sunt câteva semne încurajatoare, dar încă nu ne-am apropiat de acest obiectiv”, a spus Orban.

Preşedintele PNL Ludovic Orban va avea luni o întâlnire cu preşedintele executiv al PMP Eugen Tomac, înainte de sedinţa Biroului Executiv al liberalilor, anunţată pentru ora 12:00, pentru a vedea în ce măsură partidele de dreapta ar putea forma o majoritate parlamentară pentru a merge la consultările de Cotroceni cu o propunere de premier, spun surse parlamentare citate de mediafax.ro.

Întâlnirea a fost anunţată duminică seara de preşedintele PMP Traian Băsescu. El a declarat că, în cursul dimineții de luni, liderul PNL, Ludovic Orban va avea o discuție cu un reprezentant al PMP în contextul consultărilor de la Cotroceni pentru nominalizarea unui premier.

Întrebat ce mandat va avea reprezentantul PMP la discuțiile cu liberalii, fostul șef de stat a răspuns: “Să vadă ce vrea PNL. PNL va propune premier. Dacă PNL o face, o va face PMP. (…) Eu mă aștept ca PNL să-și facă datoria de al doilea partid parlamentar, adică să propună candidat. Dacă va avea un candidat vă asigur că PMP îl va susține, dar dacă nu va avea, PMP va face propunere”, a declarat Băsescu, la România TV, conform agerpres.ro.

Ludovic Orban a declarat, joi, că va purta discuţii inclusiv cu ALDE pentru a încerca să formeze o majoritate parlamentară care să scoată PSD de la guvernare.

 


Sursa: miscareaderezistenta.ro

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
Nicu Ceausescu, vizionar: Nici in 20 de ani nu veti reusi sa zugraviti ce a construit tata, daramite sa construiți ceva nou!

Declaratia din 20 iulie 1992 a lui Nicu Ceausescu la proces nu este o simpla

S-a decis. Cum va arata marea MOSCHEE de la Bucuresti

Moscheea Regala Carol I din municipiul Constanta, ridicata in urma cu peste 100 de ani,

Am vândut aurul din Apuseni pe 20 de ani. Utilajele sunt pe drum

La 20 de kilometri de Roşia Montană, în Valea Rovina, vor apărea în scurt timp

Toaletele sunt doar începutul. Scopul final al mișcării transgen: o societate dezumanizată, în care nu mai pot exista, din punct de vedere juridic, mame, tați, fii, fiice, soț sau soție. Familia ajunge să fie abolită

  FOTO: bbc.com Bătălia pentru ca bărbații să aibă acces în toaletele femeilor și viceversa

Închide