UPDATE: Aproximativ 5.000 de oameni, cei mai mulți dintre ei pensionari, strânși în Piața Constituției, la mitingul Antenei 3 | O contra-manifestație va avea loc la ora 19.00

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

 

aproximativ-1-000-de-oameni-cei-mai-multi-dintre-ei-pensionari-au-venit-in-piata-constitutiei-la-mitingul-antenei-3-video-176329

loading...

 

UPDATE: Potrivit jurnalistilor HotNews in jurul orei 16.00, cand vedetele Antenei 3 au urcat pe scena, in Piata Constitutiei se stransesera aproximativ 5000 de persoane. Vedetele televiziunii din Baneasa au sustinut discursuri in aplauzele fanilor. 

Mitingul organizat de jurnaliștii Antenei 3 a început vineri, la ora 15.00, în Piața Constituției. Aproximativ 1.000 de persoane, în majoritate pensionari au răspuns chemării jurnaliștilor de a veni la protest, informează b1.ro.

Un manifestant cu banner pe care scria „DNA is love” a fost indepartat in strigatele unor sustinatoare ale televiziunii lui Voiculescu: „Huooooo, fascistul”!, potrivit relatarii corespondentului Ziare.com.

Oamenii au pancarte cu mesaje de sustinere a televiziunii. Adunarea din Piata Constitutiei va dura trei ore, timp în care vor avea loc si recitaluri sustinute de trupe ale momentului, dar și de interpreți de muzică populară.

Reprezentanții trustului Intact anuntau ca la manifestația intitulată „Libertatea presei în pericol” vor participa aproximativ 3.000 de oameni.

Un contra-miting se pregătește deja pe pe Internet. Un eveniment cu numele „Protest: Antena 3 nu e deasupra legii – Liberă exprimare, nu liber la hoție!” a fost creat joi pe Facebook.
Evenimentul urmează să aibă loc vineri de la ora 19.00.


– See more at: 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
Phil Schneider, asasinat de guvernul SUA, dupa dezvaluirile sale despre Bazele Secrete ale Iluminatilor, Noua Ordine Mondiala, Guvernul Mondial, reptilieni si extraterestrii

Phil Schneider, asasinat in 1996, dupa dezvaluirile sale despre Bazele Secrete ale Iluminatilor, reptilieni si

În timp ce Iohannis a fost 4 zile la plajă în Israel, Ungaria declară stare de urgență şi a deplasat mii de trupe la granița cu România. Ministrul de interne maghiar, Sándor Pintér: “Am declarat Starea de Urgență din cauza crizei imigranților”.

  Ungaria declară stare de urgență, şi trimite mii de trupe la granița cu România.

Techniques for dilution, misdirection and control of a internet forum..

There are several techniques for the control and manipulation of a internet forum no matter

Ilie Șerbănescu: Întreaga negociere a admiterii în UE s-a desfăşurat sub semnul devizei „vreţi aderarea, daţi economia!“

Fără îndoială, prin concursul dat de clasa politică românească şi administraţia legată de aceasta, „partea

Închide