UN POLIȚIST BUCUREȘTEAN A FOST BĂTUT DE UN REFUGIAT IRAKIAN ȘI UN MINOR AFGAN A FOST AGRESAT SEXUAL DE UN ALT IMIGRANT

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

La un centru de refugiați deschis din București, un irakian care fuma în clădire a fost avertizat de un polițist că nu are voie să facă asta. Irakianul a sărit cu picioarele și pumnii pe polițist după care a fugit. Acesta încă nu a fost prins. Polițistul și-a scos certificat medico-legal.

La același centru o fetiță afgană a fost salvată în ultimul moment de la un viol de către un alt refugiat. Și acesta este fugit și încă nu a fost găsit. Purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Imigrări susține că numai în 2017 au fost înregistrate circa 2000 de cereri de azil politic de către persoane care „de regulă” vin fără documente de identitate. Poliția îi caută pe cei doi cu suportul Inspectoratului de Imigrări.


UPDATE ora 15,00. Reprezentanții Poliției Capitalei au declarat pentru Mediafax că e vorba de un adolescent afgan care ar fi fost agresat de un alt afgan în respectivul centru. Sesizarea a fost făcută la Secţia 7 de Poliţie de minorul afgan. Tânărul a spus că o altă persoană, cazată alături de el la Centrul Regional de Cazare şi Proceduri pentru Solicitanţii de Azil – Bucureşti, având aceeaşi naţionalitate, că l-a agresat sexual.

Știre în curs de actualizare.


 

Sursa: curentul.info

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
RUSINE! Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca Romania “desi se opune” VA ACCEPTA COTELE OBLIGATORII si va primi mii de imigranti daca Uniunea Europeana i-o va cere. Pentru miile de imigranti noi facilitati de primire a imigrantilor vor fi construite

  Declaratia Oficiala a Presedintelui Klaus Iohannis facuta dupa Sedinta CSAT " Pe ordinea de

DNA VA DECAPITA ÎN URMĂTOARELE 3 LUNI TOATĂ CLASA POLITICĂ

DNA VA DECAPITA ÎN URMĂTOARELE 3 LUNI TOATĂ CLASA POLITICĂÎN MARTIE, ALEGERILE ANTICIPATE DEVIN INEVITABILEDNA

„REGELE LEMNULUI”, austriacul GERALD SCHWEIGHOFER, „TERMITA” ce devorează pădurile României. Ce legătură este între SCHWEIGHOFER și KLAUS IOHANNIS

Cumva alungat din ţara natală, Austria, a venit în România şi în câţiva ani a

Roşca: Moldova este ameninţată de globalizare şi de imperialismul american

În opinia politicianului şi jurnalistului Iurie Roşca, elita din Republica Moldova nu înţelege la moment

Închide