Un nou dezastru ecologic a început deja în Neamț ?

Distribuie!by Mai mulți localnici din zona Războieni ne-au adus la cunoștință faptul că cei care lucrează la construcția unei sonde pentru Romgaz deversează substanțe ciudate prin pădure. Din ce spun […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Mai mulți localnici din zona Războieni ne-au adus la cunoștință faptul că cei care lucrează la construcția unei sonde pentru Romgaz deversează substanțe ciudate prin pădure.
Din ce spun aceiași localnici, acele nămoluri ciudate ar proveni din procesul de forare și ar trebui transportate la un depozit special amenajat din alt județ, dar, din motive care ne scapă, ele sunt deversate la întâmplare.
Deoarece baza tehnică și logistică a publicației noastre nu ne permite analizarea corecta a situației, poate domnii de la Garda de Mediu, sau alte instituții cu atribuții în acest domeniu, se vor deplasa la fața locului să vadă despre ce este vorba.

Drept la replică – ROMGAZ

Comunicat-sonda-5-Davideni-Romgaz

 

razboieni2

namol-razboieni

sondarazboieni

sonda-razboieni

Sursa:

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Stiri Extreme

Stiri Extreme: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@stiri-extreme.ro