Un italian s-a căsătorit cu sine însuși

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

 

Un italian în vârstă de 40 de ani din Sant Antonio Abate, sătul probabil de “presiunile” pe care le făceau familia și prietenii pentru a-și întemeia o familie, a ales să se căsătorească cu propria-i persoană pentru a atrage atenția asupra a ceea ce el consideră a fi marginalizarea cu care se confruntă burlacii în societatea de azi, conform Reuters.

loading...

Sursa foto: liberoquotidiano.it

Nello Ruggiero și-a spus singur “Da” în cadrul unei ceremonii pe care a organizat-o tot… singur. La această nuntă neobișnuită, de la care a lipsit mireasa, italianul a recunoscut, cu sinceritate, că nu va iubi niciodată pe nimeni așa cum se iubește pe sine.

Ceremonia inedită a fost transmisă în direct în cadrul unei emisiuni de televiziune, dar Nello Ruggiero a ținut să precizeze că s-ar fi căsătorit singur și în absența camerelor de filmat. De asemenea, a adăugat el, părinții au primit “destul de bine” vestea că fiul lor se va căsători cu sine însuși.

Mirele a venit la ceremonie, cum altfel decât pe un cal alb, în timp ce invitații care-l așteptau au crezut că este vorba de o petrecere cu ocazia împlinirii vârstei de 40 de ani. Mirele și-a pus nepoții să-i fie cavaleri de onoare și și-a oferit singur și o verighetă.

 


Sursa: agerpres.ro

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
Preşedintele României şi CSAT au minţit! Există „securişti” în Justiţie! Iată Dovada!

Avem „acoperiti” in Justitie! Iata un prim exemplu senzational: Judecatoarea de Drepturi si Libertati TRANDAFIRESCU 

Acum că mi-am primit pedeapsa finală pentru că mi-am făcut datoria de cetăţean, ridic capul sus şi mă uit înainte

Acum că mi-am primit pedeapsa finală pentru că mi-am făcut datoria de cetăţean, ridic capul

Laura Chiriac, un NU ferm mega-moscheii din Bucureşti: „Pe fondul crimelor comise de terorişti”…

Laura Chiriac (candidatul ALDE pentru Primăria Sectorului 1) spune un NU ferm în ceea ce priveşte construirea mega-moscheii

Membru al Grupului Bildelberg și Prim-Vicepreşedinte al Comisiei Europene, olandezul Frank Timmermans, vorbește pe șleau de amestecul etnic programat: “Viitorul umanităţii nu va fi al comunităţilor construite pe o cultură anume, ci pe Diversitatea Totală”

Cum e posibil ca un POLITRUC de la Bruxelles, NEALES DE NIMENI în mod direct,

Închide