Un internaut de pe Facebook i-a calculat lui Klaus Iohnanis costurile vacanței exotice de Crăciun în Florida (SUA)

Politica
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Un utilizator de pe Facebook, Cristi Corobana, se întreabă câte medicamente pentru copiii internați la spitalul Marie Curie ar putea fi cumpărate cu banii cheltuiți prin deplasarea a șase oameni înarmați, la Miami, timp de zece zile. Deși Corobana nu pomenește nici un nume, el face aluzie la echipa SPP care va proteja familia Iohannis în timpul vacanței la Miami, titrează EVZ.

loading...

„Problemă de clasa a 4 -a: un bilet de avion București-Miami la business clas este 3840 Euro (cel mai ieftin). O noapte într-un un hotel de 4 stele este 180 de dolari (aproximativ 160 Euro). Diurna pentru SUA este 75 dolari pe zi. Să se calculeze ce pagubă fac bugetului României șase oameni care petrec zece zile în Florida cu armamentul din dotare. Pentru nota 10: Calculați câte zile de medicație pentru copiii bolnavi de la Marie Curie s-ar putea acoperi cu banii ăștia dacă Medicamentele pentru o zi costă 20 Euro”, scrie Corobana, un inginer care locuiește în Luxemburg, potrivit informațiilor de pe Facebook. Am adăuga și costurile ascunse ale SIE pentru protecția președintelui.


Klaus Iohannis, deși președintele României, refuză să petreacă Crăciunul alături de românii care l-au votat anul trecut. Iohannis vrea să fie tot mai departe de țară, de tradițiile românești și de poporul român, deși vacanțele de lux sunt plătite de la buget din taxele și impozitele noastre. Prin atitudinea sa distantă față de popor, Klaus Iohannis jignește moral Crăciunul românilor.Poporul are nevoie de sărbători să fie împreună cu președintele ales, dar lui Klaus și Carmen Iohannis îi plac mai mult americanii și bronzul de decembrie în Florida.

Marius Sălăjean


Un internaut de pe Facebook i-a calculat lui Klaus Iohnanis costurile vacanței exotice de Crăciun în Florida (SUA)

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *