Un fost vicepreședinte USR, lider al străzii la proteste, îndeamnă la autonomie în Ardeal!

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

bob radulescu piata

loading...

sursa foto:  Facebook

Fostul vicepreședinte al Uniunii Salvați România (USR) Bogdan Bob Rădulescu este unul dintre liderii protestelor anti-Guvern din Cluj-Napoca, el luând chiar și cuvântul în fața mulțimii.Mai mult, conform presei locale, Rădulescu a fost acuzat de un protestatar că ar vrea să confiște manifestațiile stradale din Cluj.

„Pentru prima dată m-am simțit manipulat. Protestul nostru a fost confiscat. Bob Rădulescu, nu ești unul dintre noi! Ești politician! Ai fost în USR!”, a scris o persoană pe Facebook, iar informația a fost preluat de ziardecluj.ro.

Marți, 14 februarie, fostul vicepreședinte al USR a distribuit pe pagina de Facebook un text scris de jurnalistul Sabin Gherman – autorul controversatului manifest „M-am săturat de România”.

„De Valentine’s sa va f*** ‘mniezo de psdisti imputiti! Cu sau fara preludiu, dar musai cu trandafiri rosii, romantici, cu spini infipti in c**. Autonomie!!!”, a adăugat Rădulescu, la postarea lui Gherman.

bob radulescu

După ce un cititor l-a atenționat că ar putea cădea „în această capcană promovată de domnul Gherman”, Rădulescu și-a modificat postarea inițială, notând că era vorba de „autonomie financiară”.

bob radulescu financiarabob radulescu edit

S-a retras din partid după ce a criticat Biserica

În luna octombrie a anului 2016, Bogdan Bob Rădulescu, de profesie actor comediant, își anunța demisia din postul de vicepreședinte al USR, renunțând totodată și la calitatea de membru de partid.

Acesta lansase o serie de afirmații dure la adresa creștinilor și a Bisericii Ortodoxe, în cadrul unui show televizat.

Cred că Sfântul Ciprian are niște moaște erecte, de v’o 24 de cm, noduroase și vânoase, altfel nu-mi explic de ce se înghesuie toți alegătorii lui Firea la pupat…”, a comentat actorul clujean cu privire la o procesiune desfășurată la București, în luna octombrie.

„În clipa în care o să vă târâți hoiturile peste copiii nostri în școli, să le vomați laturile Creației, asteptați-ne pe noi să dăm buzna peste voi în c…e voastre de biserici și să vă predăm evoluția cu torțe în mâini”, a spus vicepreședintele USR. Despre manualele de religie, „Bob” a spus că sunt „mânjite cu c…t”. Totodată, în decursul acelui show televizat, Bogdan Rădulescu a mai folosit cuvinte precum „scârbă de religie ortodoxă”, „viermi paraziți ce cresc pe oameni precum cancerul”, „analfabeți, tâmpiți și mulți”.

Pentru aceste declarații publice, Rădulescu a fost amendat de Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD). Ulterior, el s-a retras din partid. (Citește și Vicepreședinte USR, amendat pentru DISCRIMINAREA creștinilor!)

Sursa: bugetul.ro

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

1 thought on “Un fost vicepreședinte USR, lider al străzii la proteste, îndeamnă la autonomie în Ardeal!

  1. stiri de cacat si fara surse, pui poze cu ce a zis omu pe facebook dar au 2 pixeli si nici nu ai postat linkul de pe facebook sa citim si noi postarea pe bune, nici o sursa nimic…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
Ca să fie admisă în UE, României i s-a cerut să își distrugă economia. Cei care au condus țara n-au subminat-o, ci au distrus-o. Această infracțiune nu există în Codul Penal

 Uniunea Europeană nu avea nevoie de o țară în care industria și agricultura să

“Pulimea de mall-uri” nu a învăţat nimic din tragedia Colectiv! Scene şocante la un concert Carla’s Dreams | Mai multe persoane, inclusiv copii, şi-au pierdut cunoştinţa: „Când am văzut ce e acolo ne-a apucat groaza” Video

  Scene dramatice petrecute la Piatra Neamţ. Un concert a fost oprit după ce mai

Acordul postum al unui tânăr decedat în Colectiv, pentru ca dosarul său medical să ajungă la părinți | „Îmi cer scuze că nu am avut prezența de spirit să vă întreb atunci, pe loc, dacă voi mai ieși viu de acolo”

  „Toate informațiile privind starea de sănătate a pacientului sunt confidențiale chiar și după decesul

În timp ce Iohannis a fost 4 zile la plajă în Israel, Ungaria declară stare de urgență şi a deplasat mii de trupe la granița cu România. Ministrul de interne maghiar, Sándor Pintér: “Am declarat Starea de Urgență din cauza crizei imigranților”.

  Ungaria declară stare de urgență, şi trimite mii de trupe la granița cu România.

Închide