Un documentar ce vă va schimba viaţa! Ce este aditivul E441? (video)

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

 

loading...

Câţi dintre noi sunt atenţi la ce mănâncă? Câţi dintre noi, atunci când merg la cumpărături, aleg produsele alimentare în funcţie de cât de sănătoase sunt, de ce ingrediente conţin şi nu în funcţie de aspect, gust sau preţ? Oare câţi dintre noi citesc eticheta unui produs, urmărind cu atenţie compoziţia şi termenul de valabilitate?

Poate dacă am fi atenţi la acestea am renunţa la unele produse care conţin ingrediente nesănătoase în favoarea altora mai sănătoase. Poate nu ne-am mai face cumpărăturile în funcţie de gustul şi preţul produselor alimentare, ştiind că ne costă propria noastră sănătate.   Din dorinţa ca alimentele, în special carnea şi preparatele din carne, să aibă un aspect mereu fraged şi un termen de valabilitate cât mai mare, mulţi producători aleg să folosească potenţiatori de gust şi aditivi alimentari care ajută la menţinerea aspectului proaspăt. Mai mult, medicii nutriţionişti afirmă că unii producători adaugă şorici, apă, grăsime şi tendoane, în cantităţi mai mari decât ingredientul de bază, carnea.   Astăzi vom vorbi despre aditivul E441. Suntem convinși că puțini au auzit de el. Filmulețul pe care vi-l prezentăm vă va schimba total modul în care veți privi de acum produsele alimentare!


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
Electrica joacă MURDAR! Cum vrea să “curenteze” clienții cu un contract DUBIOS de prelungire, anexat la factură! Protecția Consumatorului avertizează!

  SC Electrica Furnizare S.A a apelat la un truc pentru inducerea în eroare a

Ecumenism – Alianta Evanghelica Mondiala & Papa

Ecumenism - Alianta Evanghelica Mondiala & PapaEcumenism - Alianta Evanghelica Mondiala, dorește să-l sprijine pe

De ce Trump NU este TERMINAT, așa cum urlă SIRENELE de presă

Presa îi cântă din nou prohodul lui Donald Trump, din cauza celor două procese (Manafort

Tăcerea ambasadelor. Diplomații străini care au susținut vocal DNA au REFUZAT să răspundă la întrebările despre protocoalele semnate de Laura Codruța Koveși cu SRI și alte instituții

Ambasadele străine au fost printre cei mai vocali susținători ai DNA și ai Laurei Codruța

Închide