Un cotidian central a publicat ştirea MORŢII lui CONDREA cu o zi înainte de accident! Limuzina generalului SRI Coldea a fost văzută în zona accidentului lui Condrea | MĂRTURIA unui fost ofițer SRI

Conspiratii
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

condrea-accident

loading...

Misterul morţii lui Dan Condrea, fostul patron al HEXI-PHARMA, se adânceşte cu atât mai mult cu cât un ziar central a publicat informaţia decesului cu o zi înainte ca accidentul să aibă loc.

Curierul naţional a publicat sâmbătă, 21 mai, ştirea potrivit căreia Dan Condrea a decedat într-un accident şi nu poate fi identificat. Mai mult decât atât, în articol se precizează că patronul HEXI-PHARMA era desfigurat şi nu a putut fi identificat, dar actele găsite asupra cadavrului îl indică pe Dan Condrea.

„Se pare că patronul Hexi Pharma ar fi decedat într-un accident. Conform unor date el nu poate fi identificat fizic, ci numai după actele găsite asupra lui. Conform unor surse, accidentul s-a petrecut între localităţile Buftea şi Corbeanca. La ora transmiterii acestei ştiri, informaţia nu este confirmată de poliţiştii care fac cercetări la faţă locului.

Potrivit primelor informaţii victima este desfigurată şi nu a putut fi încă identificată, dar actele găsite asupra acesteia îi aparţin lui Dan Condrea.

Totodată, maşină implicată aparţinea Hexi Pharma.

Dan Condrea a intrat recent în atenţia publică după dezvăluirile privind dezinfectanţii diluaţi folosiţi în spitale.

Ştire în curs de actualizare”

captura - curierul national

Fosta soție a lui Dan Condrea, mesaj misterios despre SRI

masina-condrea-mesaj-sri

Laura Condrea, fosta soție a lui Dan Condrea, transmite un mesaj misterios prin intermediul unor coli de hârtie limite pe partea interioară a geamului unei mașini parcate în curtea acesteia.

„Magda Condrea, victima demenților de la SRI”, se poate citi pe una dintre coli, în imaginile prezentate de Antena 3, conform stiripesurse.ro

Dan și Laura Condrea au fost împreună vreme de 15 ani, din Facultatea de Medicină din 1994 și până în 2009. Patronul Hexi Pharma ar fi murit (încă nu există confirmare oficială că este vorba despre el) duminică seara, într-un accident rutier.

masina-condrea-mesaj-sri 1

Limuzina generalului SRI Coldea a fost văzută în zona accidentului lui Condrea | MĂRTURIA unui fost ofițer SRI

coldea

Veneam de la București (n.red-spre Ploiești) duminică seară, nu știam de accidentul lui Condrea (abia acasă am aflat dela știri ), la ora – aproximativ – 20:10 – 20:15, la ieșire din Corbeanca spre București, pe DN1 (dupa stația OMV de pe partea dreapta a DN1, sensul spre București, cam 800 m de Prisma) a trecut pe lânga mine in trombă, spre Capitală, un Audi A6 model nou, negru, nr. B 222 RTX, masina oficială cu șofer, de la SRI, cu care circula Florian Coldea, prim adjunctul directorului SRI, șeful operativ al serviciului, a declarat în exclusivitate pentru FLUX 24 fostul ofițer SRI, Adrian Radu, referitor la accidentul în care ar fi murit presupusul Dan Condrea, patronul #HexiPharma.

Mașina de serviciu a generalului Coldea stă de obicei în fața sediului central al SRI de lângă Parlament, dar domiciliul generalului Coldea e în Corbeanca, adică lângă locul presupusului accident în care și-ar fi pierdut viața șeful #HexiPharma, a precizat Radu.

Deplasarea de urgență a lui Coldea spre București indică un caz urgent și a avut loc la circa o oră după accidentul în care ar fi fost implicat Condrea.

 

 


See more at: 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

1 thought on “Un cotidian central a publicat ştirea MORŢII lui CONDREA cu o zi înainte de accident! Limuzina generalului SRI Coldea a fost văzută în zona accidentului lui Condrea | MĂRTURIA unui fost ofițer SRI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *