Un adolescent se REVOLTĂ: Imagini ŞOCANTE din SPITALUL GROAZEI! | Priviţi şi vă minunaţi cum arată SPITALUL JUDEŢEAN DE URGENŢĂ CONSTANŢA în anul 2015 Foto

Ceausescu Conspiratii Design Eminescu Masonerie Politica Simboluri Spiritualitate
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

spital constanta 1

loading...

Revoltat de condiţiile insalubre pe care Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa le oferă pacienţilor, un adolescent a fotografiat secţia de Interne situată la etajul doi alinstituţiei şi a postat fotografiile pe Facebook, rugânduşi prietenii dea mai departe mesajul: „Un Share vadă tot poporul pentru a face o schimbare în acest spital, pentru noi, pentru familie, pentru prieteni, pentru toţi locuitorii Constanţei şi nu numai“.

Lucian povesteşte a ajuns la spital vizitandu-şi bunica. Iată ce-a găsit:


„Azi am fost la Spitalul judeţean Constanta să îmi vizitez bunica. Foarte fericit ca o văd, intru în salonul în care se afla, bucuros o îmbrăţişez, apoi inevitabil observ aceste… cică noptiere pentru a-ti pune mancarea, lucrurile etc ? Am zis ca nu se poate aşa ceva. Mai stam puţin de vorbă după care îmi spune ca nu a putut să doarmă toată noaptea (credeam ca a durut-o ceva), spunând ca toata noaptea au umblat carcalacii pe pereţi pe lângă patul ei şi nu a putut să doarmă ştiind chestia asta, MAI MULT DE ATAT, asistentele i-au spus să îşi pună un prosop ud pe cap peste noapte ca să nu se urce carcalacii pe ea şi să lase lumina aprinsă ca să apară chiar toti ?

După ce am auzit acestea, am început să mă uit prin salon după vietăţi, crapaturi etc şi ce am găsit… 2 paianjeni la capul patului, încă 3 sub un singur pat, înca unul in baie… gândaci peste tot pe pereţi şi pe podea… Între timp mi-a sărit în ochi jegul de pe pereţi/podea/noptierele ruginite, pline cu mizerie şi gandaci, stative ruginite pentru perfuzii.


Un Share să vadă tot poporul pentru a face o schimbare în acest spital, pentru noi, pentru familie, pentru prieteni, pentru toţi locuitorii Constantei şi nu numai“, a scris Lucian pe contul său de Facebook.

spital constanta 2

spital constanta 5

 

spital constanta 7

spital constanta 3

 

spital constanta 4

spital constanta 6

 

spital constanta 8

spital constanta 9

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *