Ultima dorință a românului condamnat la MOARTE în Malaezia | „Ionut a plâns continuu, l-a întrebat pe psiholog cum să facă să accepte ideea”

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

 

61770123

loading...

 

Ionut Gologan nu mai are scapare, in scurt timp va trebui sa isi ispaseasca pedeapsa, moarte prin spanzurare. Tanarul a avut zilele trecute o intalnire cu psihologul, iar CANCAN.ro a aflat cum a decurs intalnirea.

Au trecut mai bine de doua saptamani de cand Ionut Gologan, tanarul condamnat la moarte In Malaezia in 2013 pentru trafic de droguri, a primit o veste teribila. Recursul avocatilor a fost inutil, judecatorii confirmand pedeapsa primita initial, de moarte prin spanzurare. Baiatul de 24 de ani este disperat si nu stie la cine sa mai apeleze pentru a mai avea o sansa la viata. Aflat de atata amar de vreme dupa gratii, Ionut a inceput sa isi piarda speranta ca intr-o buna zi va iesi din inchisoare si va ajunge acasa, alaturi de familia lui. Singura speranta a tanarului e ca sultanul sa il achite, lucru aproape imposibil.

De cand a aflat ca a fost condamnat definitive la moarte si ca nu se poate face nimic pentru a fi salvat, Ionut isi petrece majoritatea timpului in celula, plangand. Isi aminteste de copilarie si viseaza sa isi mai vada macar o data bunica. Zilele trecute, Ionut Gologan a avut parte de o vizita neasteptata in inchisoare.

Un psiholog a venit sa il vada, iar CANCAN.ro a aflat cum a decurs discutia dintre cei doi: „L-a dus in locul in care va fi spanzurat, i-a explicat in ce consta procedura, dar si cum se vor desfasura cele 24 de ore inainte de excutia pedepsei la moarte. Ionut a plans continuu, l-a intrebat pe psiholog cum sa faca sa accepte ideea. A cerut si sa stea de vorba cu un preot. In ultimele 24 de ore va avea statut privilegiat. I se va aduce tot ceea ce isi doreste sa manance”, a declarat un apropiat al lui Ionut Gologan


– See more at: 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

2 thoughts on “Ultima dorință a românului condamnat la MOARTE în Malaezia | „Ionut a plâns continuu, l-a întrebat pe psiholog cum să facă să accepte ideea”

  1. Americanii omoara cetateni romani in accidente de masina si scapa basma curata iar pustiul asta moare pentru ca a transportat droguri. Nu sunt de acord cu fapta lui dar cred ca statul roman nu a facut tot posibilul sa-i salveze viata. Nu spun nici ca trebuie sa aplicam exemplul Malaeziei cand este vorba de pedepse, dar acolo se pare ca “unde este lege nu este tocmeala”. Ionut a fost dezavantajat din start, a plecat intr-o tara stricta din Romania, o tare unde “este lege dar si tocmeala”.

  2. Copilul asta si-a distrus singur viata. Acum ne e mila de el tuturor.
    Dar … altii nu glumesc cu pedepsele, cu justitia, nu e ca la noi. Daca am fi mai severi cu dilerii de droguri, traficantii, infractorii de toate felurile poate am trai intr-o lume mai buna. Acum nu stiu daca in Malaezia e o lume mai buna ca a noastra … In orice caz, e mai severa .
    Din imaginile pe care le-am vazut cu tanarul nu prea parea ca are habar ce i se intampla …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
ATENTIE !! Mai este un pic si se pierde ARDEALUL . Ardealul, furat de Statusul Romano-Catolic

    Ceardaş pe furate * Statusul Romano Catolic cere împroprietărirea * Imobilele au fost doar administrate

Termitele Schweighofer distrug padurile romanesti

Termitele Schweighofer distrug padurile romanestiPădurile româneşti sunt devorate continuu de “termitele” austriece, în timp ce

Cel mai bogat primar din România: vilă de 1000 mp cu piscină interioară, ieșire la lac și fermă cu cai! | „Noi îi spunem Casa Poporului” Video

  Daniel Maricuța este cu siguranță unul din cei mai bogați oameni ai Sibiului, chiar

Romania pierde resursele din „Patrulaterul de Aur”. Aurul de la Rovina este al canadienilor pentru 20 de ani

Romania pierde resursele din „Patrulaterul de Aur”. Aurul de la Rovina este al canadienilor pentru

Închide