Ultima dorință a românului condamnat la MOARTE în Malaezia | „Ionut a plâns continuu, l-a întrebat pe psiholog cum să facă să accepte ideea”

Politica Simboluri
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

 

61770123

loading...

 

Ionut Gologan nu mai are scapare, in scurt timp va trebui sa isi ispaseasca pedeapsa, moarte prin spanzurare. Tanarul a avut zilele trecute o intalnire cu psihologul, iar CANCAN.ro a aflat cum a decurs intalnirea.

Au trecut mai bine de doua saptamani de cand Ionut Gologan, tanarul condamnat la moarte In Malaezia in 2013 pentru trafic de droguri, a primit o veste teribila. Recursul avocatilor a fost inutil, judecatorii confirmand pedeapsa primita initial, de moarte prin spanzurare. Baiatul de 24 de ani este disperat si nu stie la cine sa mai apeleze pentru a mai avea o sansa la viata. Aflat de atata amar de vreme dupa gratii, Ionut a inceput sa isi piarda speranta ca intr-o buna zi va iesi din inchisoare si va ajunge acasa, alaturi de familia lui. Singura speranta a tanarului e ca sultanul sa il achite, lucru aproape imposibil.

De cand a aflat ca a fost condamnat definitive la moarte si ca nu se poate face nimic pentru a fi salvat, Ionut isi petrece majoritatea timpului in celula, plangand. Isi aminteste de copilarie si viseaza sa isi mai vada macar o data bunica. Zilele trecute, Ionut Gologan a avut parte de o vizita neasteptata in inchisoare.

Un psiholog a venit sa il vada, iar CANCAN.ro a aflat cum a decurs discutia dintre cei doi: „L-a dus in locul in care va fi spanzurat, i-a explicat in ce consta procedura, dar si cum se vor desfasura cele 24 de ore inainte de excutia pedepsei la moarte. Ionut a plans continuu, l-a intrebat pe psiholog cum sa faca sa accepte ideea. A cerut si sa stea de vorba cu un preot. In ultimele 24 de ore va avea statut privilegiat. I se va aduce tot ceea ce isi doreste sa manance”, a declarat un apropiat al lui Ionut Gologan


– See more at: 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

2 thoughts on “Ultima dorință a românului condamnat la MOARTE în Malaezia | „Ionut a plâns continuu, l-a întrebat pe psiholog cum să facă să accepte ideea”

  1. Americanii omoara cetateni romani in accidente de masina si scapa basma curata iar pustiul asta moare pentru ca a transportat droguri. Nu sunt de acord cu fapta lui dar cred ca statul roman nu a facut tot posibilul sa-i salveze viata. Nu spun nici ca trebuie sa aplicam exemplul Malaeziei cand este vorba de pedepse, dar acolo se pare ca “unde este lege nu este tocmeala”. Ionut a fost dezavantajat din start, a plecat intr-o tara stricta din Romania, o tare unde “este lege dar si tocmeala”.

  2. Copilul asta si-a distrus singur viata. Acum ne e mila de el tuturor.
    Dar … altii nu glumesc cu pedepsele, cu justitia, nu e ca la noi. Daca am fi mai severi cu dilerii de droguri, traficantii, infractorii de toate felurile poate am trai intr-o lume mai buna. Acum nu stiu daca in Malaezia e o lume mai buna ca a noastra … In orice caz, e mai severa .
    Din imaginile pe care le-am vazut cu tanarul nu prea parea ca are habar ce i se intampla …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *