UDMR a declarat război României

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

UDMR a declarat război României în scopul raptului teritorial, este momentul ca UDMR să fie scos în afara legii
Președintele UDMR a recunoscut astăzi că formațiunea sa luptă de 25 de ani pentru a ”recupera” pământul natal și că această bătălie va continua. Dacă ne uităm la retrocedările false pe filieră maghiară și la averile colosale adunate de liderii UDMR sau de alți interpuși politici, civici sau bisericești ai Budapestei, putem afirma că o parte din Transilvania a fost deja ”recuperată” de Ungaria, iar acest proces continuă cu pași repezi.
loading...

Este timpul ca statul român să oprească finalizarea pierderii Transilvaniei pe mâna uneltelor Budapestei care au devenit tot mai îndrăznețe pe măsură ce autoritățile române se dovedesc incapabile să reacționeze.


UDMR a declarat astăzi război statului român național unitar în scopul unui rapt teritorial asumat ca obiectiv principal. România nu mai poate tolera un asemenea inamic, conectat la directivele Ungariei care, la rândul ei, face jocurile Rusiei, și nici nu mai are voie să asiste pasiv la ”recuperarea” Ungariei Mari.

Când o formațiune internă se declară în conflict deschis cu statul în interiorul căruia acționează, singura soluție este scoaterea acelei grupări în afara legii. Este timpul ca UDMR să fie scos definitiv din politica românească pentru că declarațiile lui Kelemen Hunor de astăzi reprezintă asumarea la scenă deschisă de către UDMR a combaterii statului român în scopul raptului teritorial al Transilvaniei.Partidul România Unită va depune la Parlament proiectul de lege de scoatere a UDMR în afara legii considerând că, de la acest moment înainte, nu mai poate fi vorba de acceptare a UDMR în cadrul constituțional românesc, toleranța în acest caz însemnând cedare de teritoriu românesc.

Deputat Bogdan Diaconu
Președintele Partidului România Unită

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
Copiii olandezi își fac temele la moschee. Olanda se isalmizează rapid

  Olanda se islamizează rapid. UE se prăbușește moral. O înregistrare video cu elevi de

Dezastru ecologic in rezervatia naturala Cheile Lapusului Maramures

Iată cum arată o lucrare adevărată de închidere şi ecologizare a perimetrelor miniere nefolosite în

“Chemtrails”!!! Brașovul POLUAT cu oxizi de azot. Primarul a fost chemat la București pentru explicații alături de șeful CJ. Sanatatea brasovenilor e in mare pericol!!!

Veste proastă pentru brașoveni, mai ales pentru cei care continuă să se mintă singuri că

BNR a sărit ca ARSĂ după declarațiile lui Tudose! Agitație în ”șerpărie”. Se ascunde ceva?

Mihai Tudose a declarat, luni, că este dator să spună românilor care sunt băncile unde

Închide