Turcii confiscă biserici creștine, iar proștii care ne conduc vor să le facă Mega Moschee în București

Politica Spiritualitate
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Guvernul islamist al Turciei isi intensifica razboiul impotriva crestinismului, prin trecerea in proprietatea statului a tuturor bisericilor crestine dintr-un oras al tarii.

loading...

Statul a preluat controlul a sase biserici crestine din orasul sudic Diyarbakir, in una dintre ultimele sale miscari impotriva libertatii de exprimare si autodeterminarii religioase, considera Express.

Bisericile sunt de rit catolic, protestant si ortodox, dintre care una are o vechime de 1700 de ani. Acestea au devenit acum proprietetea guvernului, intr-o tara in care 98 la suta din populatie este musulmana.

Guvernul sustine ca miscarea a fost facuta pentru ca autoritatile intentioneaza sa reconstruiasca si sa reabiliteze centrul istoric al orasului, distrus partial de conflictul, inceput de mai bine de 10 luni, dintre militantii kurzi din PKK si fortele guvernamentale.

Ministrii turci insista ca ordinul de a prelua bisericile crestine din oras nu este unul motivat religios, subliniind ca statul a facut acest lucru si cu o serie de moschei istorice din oras.

Nota mea: În aceste condiții, lejeritatea cu care vorbesc unii dintre politicienii noștri despre construirea unei Mega Moschei în București frizează retardul mental. Asta dacă nu sunt slugi credincioase ale celor care vor islamizarea Europei. Pentru că intoleranța religioasă notorie a lumii musulmane nu poate fi tratată prin toleranța prostească pe care o afișează liderii europeni, în frunte cu Merkel și Papa Francisc. Doar că noi știm deja că nu e vorba de o toleranță a lumii europene, ci de prostie amestecată cu directivele Planului Kalergi de metisare a popoarelor europene și de distrugere a identițăților naționale…

 


Sursa:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

1 thought on “Turcii confiscă biserici creștine, iar proștii care ne conduc vor să le facă Mega Moschee în București

  1. Erdogan viseaza sa ajunga imparatul lumii … El promoveaza in cercurile metafizice / mistice o carte transmisa din cer unor asa zisi proroci turci … Cartea se numeste “Cartea Cunoasterii ” / The Book of Knowledge si este impartita in 64 de capitole asemenea Bibliei . Dumnezeul lor este Alah bine inteles …Adeptii lor sunt intelectuali debusolati din toate tarile inclusiv Israel …Sunt organizati in celule de 7 persoane …Un Nou Adept trebuie sa copie toata cartea si sa participe la intrunirele saptamanale …Asta vine sa acopere un gol pe care Biserica Ortodoxa nu o face crestinilor care au trait comunismul fara sa cunoasca Biblia …La fel Biserica Catolica …La expansiunea Fizica a islamului exista si o Expansiune ideologica  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *