Tudor Gheorghe: Ce blestem pe noi, după un preşedinte care chinuie limba engleză, avem unul care CHINUIE limba română

Politica
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Tudor Gheorghe: Ce blestem pe noi, după un preşedinte care chinuie limba engleză, avem unul care CHINUIE limba română

loading...


Marele artist Tudor Gheorghe a abordat din nou tema alegerilor prezidenţiale din România. După ce în campania electorală s-a hotărât să-l susţină pe Victor Ponta, rapsodul a făcut din nou referire la funcţia prezidenţială.

Înainte de concertul de la Roman, Tudor Gheorghe a afirmat într-o conferinţă de presă că românii au fost martorii unei mari manipulări, cu ocazia ultimelor alegeri.


„În general, românii spun ce aud că li se spune. Eu umblu prin toată ţara, mă întâlnesc cu tot felul de oameni, la toate nivelele . Senzaţia mea este puţin altfel…Nu-i niciun fel de revoluţie. Probabil o să ne dăm seama de ce s-a întâmplat şi cât de senzaţională a fost manipularea asta..Pentru că a fost o manipulare…Am toată stima pentru dl. Iohannis„, a spus el.

În concert, însă, Tudor Gheorghe s-a dezlănţuit la adresa încă preşedintelui Băsescu, despre care a spus că vorbeşte „o englezã de vaporean, care acostează la Amsterdam şi ştie să întrebe unde e strada aia cu felinare roşii”. Despre rezultatul alegerilor, Tudor Gheorghe a spus că este un blestem.


„Ce blestem pe noi, să avem un preşedinte care chinuie limba engleză şi acum dăm de unul care chinuie limba română?”, a spus el stârnind aplauze în sală.
Sursa:http://activenews.ro
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

3 thoughts on “Tudor Gheorghe: Ce blestem pe noi, după un preşedinte care chinuie limba engleză, avem unul care CHINUIE limba română

  1. Mda… Ponta era perfect pentru bardul asta. La batranete in loc sa-si vada de ale lui umbla sa faca campanie electorala acelei clase politice care a dus tara in marasm din care a emanat PSD si PD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *