TUDOR CHIRILA CHEAMA LUMEA IN STRADA

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

tudor-chirila-concert_dc986dc820_530f6342de

Tudor Chirila a postat pe facebook:

loading...

“Mai țineți minte linsajul mediatic și virulența postacilor împotriva oricui îndrăznea să spună ceva despre sistemul medical putred din România? Se întâmpla în iarnă, imediat după  #Colectiv. Între timp mai mulți jurnaliști de investigații în frunte cu Catalin Tolontan au făcut dezvăluiri uluitoare despre situația reală din spitale (vă recomand să urmariți ancheta!). Și acum, ca și în iarnă, Ministerul Sănătății susține ăa totul e sub control. Ei au televiziunile și păpușelele din studiouri, noi avem doar strada. Doar că strada nu poate fi confiscată.

Este singurul instrument democratic pe care îl avem la îndemână ca și cetățeni ai acestei țări. Mâine ( nr. azi) la ora 19.00 se iese în Piața Universității. Din pacate eu nu voi fi în oraș, altfel aș fi fost acolo. Mâine poate nu se va aduna masa critică. Dar ușor, ușor aceste probleme vor atinge pe toată lumea și când vom fi sute de mii în stradă vor fi obligați să ne asculte.”

 


Sursa:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
Iohannis, DECLARAȚII HALUCINANTE: Pur teoretic, se poate aloca 6% din PIB educaţiei, dar practic nu, pentru că banii nu pot fi cheltuiţi cu folos

"Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, că studenţii au cerut ca România să aloce 6%

Răspuns INML în cazul „trupurilor ascunse”: „Claudiu Petre a murit pe 30 octombrie și a fost adus direct aici, nu la spital”

  Doctorul Mihnea Costescu, cel care i-a întocmit certificatul medico-legal, încearcă să lămurească o moarte

Președintele Iohannis, viraj EXPLICIT spre activismul LGBT: Vrea legi care elimine total „DISCRIMINAREA”. Vrea ca profesorii și conducerile școlilor să se implice direct în „deschiderea” spre „toleranța” Europei secolului XXI

Președintele României, Klaus Iohannis, a declarat că își dorește o legislație care să combată și

Noapte bună, România !

Europa s-a baricadat, Ungaria a mobilizat rezerviștii și a scos blindatele la granițe, ceea ce

Închide