Trump a decernat premiile FAKE NEWS. 90% din presa a emis stiri false si acesta e un fapt DOVEDIT. La fel e si in Romania!

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Primul menţionat pe listă este editorialistul The New York Times Paul Krugman, care a scris că preluarea prezidenţiei de către Donald Trump va provoca daune importante economiei din Statele Unite.

loading...

Donald Trump a făcut, de asemenea, acuzaţii asupra unui reporter ABC News, care a relatat, în mod eronat, că preşedintele SUA l-a îndemnat pe consilierul de Securitate Michael Flynn să intre în contact cu persoane din Rusia, pe perioada alegerilor electorale.


Reporterul ABC News, Brian Ross, a fost suspendat o perioadă şi ulterior mutat pe un alt proiect.

Alte publicaţii menţionate au fost Time şi Newsweek. TIME pentru că a publicat un articol care susţinea că Donald Trump ar fi mutat o statuetă a lui Martin Luther King Jr. din Biroul Oval, iar Newsweek pentru că au relatat că Prima Doamnă a Poloniei, Agata Kornhauser-Duda, nu ar fi dat mâna cu preşedintele SUA, în timpul unei vizite.


Potrivit site-ului oficial al Partidului Republican (GOP), pe ultimul loc se află subiectul “ingerinţele Rusiei”

“Şi ultimul, dar nu cel din urmă: INGERINŢELE RUSIEI! Ingerinţele Rusiei reprezintă, cel mai probabil, cea mai mare păcăleală prezentată oamenilor din America. NU EXISTĂ INGERINŢE!”, a declarat Donald Trump în articolul în care a anunţat câştigătorii.

Deşi preşedintele SUA consideră că 90% din articolele publicate în presă reprezintă ştiri negative, sau false, acesta a declarat că, totuşi, “există mulţi reporteri extraordinari”.

Oficialul de la Casa Albă a menţionat că în pofida lucrurilor relatate în diverse publicaţii, mandatul său prezidenţial a cunocut mai multe succese.

“Stat Islamic a început să se retragă, economia noastră este în creştere, investiţiile şi locurile de muncă au început s-au întors în ţară, şi tot aşa. Împreună, nu există ceva ce nu putem depăşi, nici măcar o presă părtinitoare“, a declarat Donald Trump pe contul personal de Twitter.

http://www.mediafax.ro/externe/trump-vs-presa-presedintele-donald-trump-a-anuntat-castigatorii-premiilor-fake-news-prestigioase-institutii-de-presa-din-sua-printre-premianti-16932159

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
America luptă cu corupţia din România

Declaraţiile Victoriei Nuland care a promis că de acum încolo SUA se vor concentra asupra

Norvegia. Homosexualii, lesbienele si pedofilii din societatile astea scandinave sunt adevaratul motiv pentru care copiii se fura cu asa inversunare!

Si totusi, parintii din Norvegia au inceput sa arate fata urata a „Protectiei copiilor” din

ALTFEL DE DICTATURA A GULERELOR ALBE

ALTFEL DE DICTATURA A GULERELOR ALBEMaterialul pe care vi-l supunem atenţiei circulă pe internet. Nu

Reducerea pedepselor pentru Pedofilie din Noul Cod Penal – o crima, iar vinovatii se ascund si tac.

  Noul Cod Penal al Romaniei da pedepse uimitor de blande pedofililor, o specie de

Închide