Traian Basescu sare in apararea ONG-urilor lui George Soros: “Aceste ONG-uri au fost si sunt implicate in consolidarea societatii civile si a democratiei romanesti, inca suficient consolidate”

Capitalism Conspiratii Politica
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Fostul Presedinte al Romaniei, Traian Basescu[1], unul dintre cele mai hilare si corupte personaje din istoria Romaniei postdecembriste, sare in apararea ONG-urilor lui George Soros, sustinand ca, “aceste ONG-uri au fost si sunt implicate in consolidarea societatii civile si a democratiei romanesti, inca suficient consolidate”.

loading...

Iata mesajul sau:


“Tornada anti ONG-uri
Mizeria din politică este deliberat întinsă de aşa numiţi patrioţi, peste ONG-urile care au avut contribuţii importante la evoluţia democraţiei în România.

Asupra ONG-urilor s-a declanşat o adevărată tornadă propagandistică susţinută de parlamentari versaţi precum domnii Deaconu, Ghiţă şi Savu, liderii unui partid care speră să intre în parlament cu mesajul mincinos precum că ONG-urile finanţate de Soroş trădează, dezmembrează şi vând ţara.


N-am văzut ceva mai josnic, având în vedere că în mare parte aceste ONG-uri au fost şi sunt implicate în consolidarea societăţii civile şi a democraţiei româneşti, încă insuficient consolidate.”[1]

Reactia lui Traian Basescu a venit imediat, dupa ce, duminica, 6 noiembrie 2016, Presedintele Partidului Romania Unita, Bogdan Diaconu, a vorbit despre “reteaua Soros”. Dupa reactia lui Traian Basescu a venit si reactia lui Bogdan Diaconu:

“Unde dai și unde crapă!
Am devoalat ieri caracatița sorosistă care a acaparat statul român și a sarit azi Băsescu ca ars în apărarea lui George Soros și a ONG-urilor acestuia din România.

Ce-i drept domnule Băsescu, în cele 2 mandate, ne-ați arătat că în calitate de președinte al țarii ați fost în stare să faceți lobby pentru ca românii să-și părăsească țara. Sunteți în continuare ca un ou kinder cu surprize…
Dacă tot vreți să rămâneți în registrul SURPRIZE SURPRIZE, atunci vă vând un pont: mergeți în fața poporului și faceți un autodenunț de onoare, dacă aveți, bineințeles.

Dezvaluiți-ne suma și serviciile cu care v-a sponsorizat George Soros campania prezidențială din 2004 și revoluția portocalie care ne-a umplut până peste cap de vitamina C. Faceți un autodenunț pentru că ați condus România până ați adus-o în stadiul de naufragiu, asta dupa ce i-ați vândut toată flota.

Autodenunț pentru că împreună cu George Soros și ONG-urile lui ați transformat România într-un maidan în care iși fac de cap forțe oculte, la care s-a dovedit că sunteți abonat. De la puteri psi, flăcări violet, magie de pleșcoi și până la dispozitive de manipulare a populației, de toate v-ați folosit în goana asta nebună dupa putere și tare mi-e teamă că și aici ați lansat o modă pe tiparul mefistofelic de operare sorosist.”[2]

Nu este greu de inteles de ce. Traian Basescu si cu “secta de dreapta” a politicii romanesti au fost finantati de catre George Soros. Nimeni din “Justitia Independenta” nu a stat sa analizeze pas cu pas toate acele sume de bani folosite in campaniile sale.

Din 2005 si pana in 2014, Traian Basescu si gasca sa “de dreapta” au creat un stat profund corupt si securist, avand in vedere ca, Romania de astazi, plina de abuzuri, a fost consolidata de acest personaj, care, in mod nedemocratic, a oferit o uriasa putere institutiilor de forta, impreuna cu sorosista Monica Macovei, fosta Ministresa a Justitiei.

Desigur, astazi, Traian Basescu este total nemultumit de Sistemul creat de el, deoarece chiar el a ajuns o tinta a Sistemului. Tot incepand din 2005, Traian Basescu a permis diversilor amabasadori sa se implice direct in politica interna a Romaniei, acestia incalcand astfel Conventia de la Viena, iar astazi in Romania tot felul de ambasadori, in frunte cu cel american, isi permit sa ne dea lectii, sa ne spuna pe cine sa vota sau pe cine sa nu votam, acestia fiind un fel de administratori ai unei colonii.

basescu-soros-2

In toata lumea, George Soros este vazut ca un personaj profund periculos pentru democratie. In august 2016, jurnalistii de la publicatia Jerusalim Post au aratat ca George Soros duce o campanie de creare a unui haos mondial si acestia au cerut europenilor sa se opuna ideilor lui George Soros.

Nu toti evreii il sustin pe George Soros, nu toti evreii sustin ideile sale periculoase. Istoria ne arata cat de periculos este George Soros, el fiind cunoscut si sub numele de “omul care a invins Banca Angliei”, dupa ce, la data de 16 septembrie 1992, acesta a reusit sa prabuseasca Banca Angliei, prabusind totodata lira sterlina, castigand 1,8 miliarde de dolari.

SURSE

  1. Facebook/Traian Basescu
  2. Facebook/Bogdan Diaconu
  3. Foto: Internet
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *