Tragedie! Ionut Gologan va fi spanzurat in urmatoarele zile!

Politica
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Tanarul de 24 de ani condamnat la moarte prin spanzurare nu mai are scapare! Ionut Gologan, plange incontinuu de la aflarea vestii ca nu va mai iesi niciodata din “inchisoarea mortii” si ca, instanta din Malaezia a decis definitiv si irevocabil ca acestuia sa i se aplice pedeapsa capitala.

loading...

Aflat inca din anul 3013 dupa gratii in Malaezia, Ionut Gologan traia cu speranta ca va iesi din inchisoare si se va intoarce acasa langa familie, astazi insa el trebuie sa se accepte gandul ca viata lui a luat sfarsit in momentul in care a fost prins cu o cantitate mare de droguri pe aeroportul din Kuala Lumpar.


Potrivit Cancan, zilele trecut Ionut Gologan a fost dus in locul in care va fi spanzurat si i s-au explicat mai exact care vor fi procedurile. Insotit de un psiholog, tanarul l-a intrebat pe acesta cum ar putea sa accepte mai usor ideea ca va fi spanzurat si ca viata lui se va termina in curand.

Potrivit sursei citate, el va avea parte de un tratament adecvat in ultimele 24 de ore din viata, putand sa manace si sa faca orice isi doreste.


Disperat, Ionut Gologan i-a dat un ultim telefon lui Gigi Becali insa nu se stie cu exactitate ce au vorbit acestia.

Tanarul va fi executat in curand si a cerut ca un preot sa il viziteze.

Nu mai exista aproape nicio speranta ca romanul de 24 de ani sa scape totusi cu viata din acest infern pe care il traieste de 3 ani.

 

 

Sursa:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *