Tradare nationala! Ponta demite inca o data un prefect pentru a le face pe plac UDMR-istilor!

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Tradare nationala! Ponta demite inca o data un prefect pentru a le face pe plac UDMR-istilor!

loading...


Tradare nationala – Ponta demite al treilea prefect pentru a le face pe plac UDMR-istilor!

Marius Popica, prefectul de Covasna care i-a amendat pe UDMR-istii extremisti ce nu au respectat legea si cel care ceruse reintroducerea in Codul Penal a pedepsei pentru ofensa adusa insemnelor nationale, este al treilea prefect roman schimbat de catre Victor Ponta la presiunea iredentistilor maghiari!

Este o nesimtire ceea ce se intampla in Romania! Victor Ponta nu mai poate fi considerat prim ministrul Romaniei in nici un caz. El este doar o marioneta in mana celor care doresc dezmembrarea Romaniei, iar batul din fundul marionetei este cel de care e atasat steagul Ungariei.

Cat o sa mai fie “guvernata” Romania prin santaj si prin amenintari de tip terorist? Cum se poate ca intr-o tara din Uniunea Europeana sa fie tolerate asemenea deraieri de la democratie si de la statul de drept? Mai este in primul rand Romania un stat de drept sau este doar o colonie de tipul unui penitenciar urias in care regulile le fac gardienii corupti sau gastile de interlopi dupa bunul lor plac ?

Chiar PSD-ist infocat sa fii si tot nu poti sa-i gasesti “omului” astuia scuze! Nici macar pentru niste calcule politice / electorale nu ai voie sa prejudiciezi interesul national!

Cu toata lipsa de consideratie pe care o avem fata de Victor Ponta, ii putem spune deja, ca este un prim ministru de toata jena. Daca cineva si-a pus cumva sperantele pana acum in acest individ, de acum incolo ele incep sa se naruiasca aproape complet. Oricat de multa intelegere ai putea manifesta pentru minoritatea maghiara, actiunea de sfidare a autoritatii statului roman prin intonarea imnului Ungariei nu poate fi tolerata. Nu era vorba nici despre secui, nici despre autonomie ci …. de imnul unei altei tari pe teritoriul Romaniei, si anume a unei tari care si-a manifestat in timp si inca isi mai manifesta interesul de a castiga teritorii din Romania!

Sursa:http://glasul.info

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
Cum işi iubesc românii valorile neamului ? Casa lui Horea, lăsată în paragină

Cea mai veche casă tradiţională cu paie din Sălaj, aflată în patrimoniul naţional, e la

SENZAȚIONALA discuție a lui Ceaușescu cu George Bush: niciun presedinte de dupa 90 nu a reusit sa duca negocieri atat de respectabile pentru Romania

SENZAȚIONALA discuție a lui Ceaușescu cu George Bush: „Chiar dacă nu vom mai avea ce

Dupa cum am spus, corporatiile imperialiste dau liber la sclavi sa mearga la proteste .

Dupa cum am spus, corporatiile imperialiste dau liber la sclavi sa mearga la proteste ..

Reptilele preiau incet, incet tara. Un conte descendent habsburgic a deschis un parc industrial la Timisoara pentru sclavii de romani

Contele Andreas Bardeau, descendent al familiei de Habsburg, a inaugurat, la Sânandrei (la 10 kilometri

Închide