Mesajul impresionant al tinerilor către clasa politică: Ați dat șpagă ca să intrăm în NATO! Ați dat șpagă ca să intrăm în UE! În țara noastră ne-ați făcut sclavi, slujitorii altora și ne-ați luat dreptul de a fi români!

Ceausescu Conspiratii Design Eminescu Masonerie Politica Simboluri Spiritualitate
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
tineri
De câteva zile circulă pe net un videoclip realizat de mai mulți tineri, care s-au săturat de umilințele la care România și românii au fost supuși de peste 25 de ani.
 Tinerii care ar realizat acest clip sub denumirea ”generația identitară” reușesc în 4 minute să facă un rechizitoriu dur la adresa clasei politice post revoluționare.  În videoclip generația identitară vorbște despre ea ca despre ”o altă generație de sacrificiu”:  ”Pentru că ne trimiteți la școală și nu ne plătiți profesorii! Ne trimiteți la școală și nu ne dați manuale!”
Tinerii îi mustră pe politicieni pentru atitudinea servilă față de organismele internaționale, care au transformat România în sclavă: ”Ați dat șpagă ca să intrăm în NATO! Ați dat șpagă ca să intrăm în UE! În țara noastră ne-ați făcut sclavi, slujitorii altora și ne-ați luat dreptul de a fi români! Ne-ați luat identitatea! V-ați șters la fund cu istoria noastră!
Mesajul impresionant al tinerilor se încheie cu un avertisment: ”Această generație poate fi coșmarul vostru! Nu mai vrem să fim șoferii, vânzătorii, sclavii voștri!”

loading...

sursa: activenews.ro –http://www.nasul.tv

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

5 thoughts on “Mesajul impresionant al tinerilor către clasa politică: Ați dat șpagă ca să intrăm în NATO! Ați dat șpagă ca să intrăm în UE! În țara noastră ne-ați făcut sclavi, slujitorii altora și ne-ați luat dreptul de a fi români!

  1. adevarul e ca de mult Romanilor nu li s-a prea permis si dat dreptul ca ei sa fie Sefi de firme, proprietari cu angajati si sefi in general… parca ar fi ales cineva destinul neamului ca fiind sa fim slugile altora … din cate stiu avem o tara a noastra nu ????

  2. Din pacate, aceasta generatie este cea mai proasta din ultimii 150 de ani. Nicio alta generatie nu a strigat `Jos Biserica!`, nici in vremea stalinismului.

  3. FELICITARI TUTUROR TINERILOR CE VOR SALVA ACEASTA TARA! BRAVO, COPII! VOI VETI SCHIMBA ACEASTA TARA, CHIAR DACA ACTUALII POLITICIENI NU VOR SI NICI NU POT INTELEGE ASTA.
    DESTEAPTA-TE ROMANE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *