Tehnocratii lui Ciolos au inventat un impozit care baga Romania in FALIMENT

Politica
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Martie 2016 este termenul pana la care persoanele fizice care detin o locuinta cu destinatie mixta trebuie sa isi declare activitatea, in caz contrar vor trebui sa plateasca 60 pana la 100 de milioane de lei vechi impozit.

Aceasta este cea mai noua si scandaloasa masura luata de cabinetul Ciolos, condus din umbra de oculta de la Bruxelles impreuna cu trepadusii lui George Soros. Ministerul Finantelor Publice le da termen tuturor celor care fac afaceri in locuintele lor sa depuna o declaratie in acest sens.

loading...

‘Persoanele fizice care din 31 decembrie 2015 au în proprietate clădiri nerezidențiale sau clădiri cu destinație mixtă au obligația să depună o declarație, până la data de 31 martie 2016, conform Modelului 2016—ITL aprobat prin ordinul comun MFP/MDRAP 4087/2069 din 22 decembrie 2015 publicat în MO nr.972/29.12.2015.

Exemplu: în cazul în care am o locuință cu destinație mixtă (în apartament) unde am înregistrat un sediu social ca persoana fizică autorizată sau ca un SRL, chiar dacă nu-mi desfășor activitatea acolo, trebuie să depun această declarație până la 31.03.2016. Așadar, nu toate persoanele fizice trebuie să depună această declarație!’, precizează Ministerul Finanțelor.

 


Surse:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

2 thoughts on “Tehnocratii lui Ciolos au inventat un impozit care baga Romania in FALIMENT

  1. O lege perfectă ! Prin această lege vor dispărea sute de firme ”fantomă” evazioniste, care au secat bugetul general consolidat. Firme de apartament au și Băncile, dar și firmele de construcții, de turism, avocatură, etc. Practic, orice domeniu de activitate își are ca sediu un apartament, pentru că spațiile comerciale le-au luat mafioții și infractorii lui Iliescu, până în 1996. Pe lângă faptul că multe firme au ca sediu social un apartament sau o garsonieră, aceste firme fac parte din economia subterană, fără ca statul român să aibă vreun câștig prin tolerarea lor pentru a activa. Felicitări guvernului Cioloș, pentru curajul său de a băga mâna în gâtul celor care țin România sub nivelul Mării Moarte. Guvernul Cioloș nu face decât ceea ce trebuia făcut de 26 de ani, adică stoparea fenomenului infracțional. Astfel de oameni trebuie să conducă România, chiar dacă multora nu le place. Mai trebuie dată o lege care să impoziteze cel puțin de 3 ori al 2-lea imobil, de 5 ori al 3-lea imobil și de 10 ori al 4-lea și următoarele, pentru același proprietar. Există o evaziune fiscală enormă și în acest domeniu de închiriere al imobilelor. Nu mâncăm cu 10 guri și nu punem capul pe 10 perne deopotrivă, așa că… să fim raționali și să trăim omenește. Nimic nu luăm cu noi în groapă ! Amin !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *