Tehnocratii au fost instalati la conducerea tarii cu scopul clar de a nu atrage fonduri europene pentru Romania, pentru ca acesti bani sa poata fi folositi pentru „refugiati”

Capitalism Masonerie Politica
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
loading...

Tehnocratii au fost instalati la conducerea tarii cu scopul clar de a nu atrage fonduri europene pentru Romania, pentru ca acesti bani sa poata fi folositi pentru „refugiati”


„A fost nevoie sa moara oameni” ca sa poata fi adusi tehnocratii la putere in Romania si sa indeplineasca unul din dezideratele papusarilor internationali care sprijina fluxul de refugiati catre Europa.

Ceea ce parea la inceput doar ciudat si suspect din partea tehnocratilor, care se straduiau din rasputeri ca Romania sa nu absoarba aproape deloc fonduri europene, ne este confirmat acum de catre ministrul agriculturii, Achim Irimescu, care a dezvaluit ca intr-adevar scopul „bruxellezilor” trimisi pe capul romanilor este acela de a stopa si bloca absorbtia de fonduri europene de catre statul roman, pentru ca acesti bani sa poata fi folositi pentru imigrantii care au luat cu asalt Europa.


„Uniunea Europeană a decis ca fondurile nefolosite în acest an să fie date ţărilor cu refugiaţi, pentru aceştia. (…) Banii alocaţi de Uniunea Europeană României, dar neabsorbiţi de noi, câteva sute de milioane de euro în acest an, vor fi daţi către refugiaţi, într-adevăr”, scrie fluierul.ro, citand MEDIAFAX

Suspiciunea noastra, de care am vorbit adeseori in ultimul timp in articolele noastre, ne este astfel confirmata oficial: in cazul Romaniei se petrece in acest moment ceva total de neacceptat, fondurile destinate pentru agricultura romaneasca urmand a fi date de catre Uniunea Europeana catre asa zisii „refugiati”.Cateva sute de milioane de euro dispar astfel dintr-un singur foc din agricultura romaneasca, fiind luati de la gura fermierilor romani pentru a fi redistribuiti refugiatilor la cererea lui Soros si a papusarilor mondiali:

„Într-o discuție între patru ochi cu comisarul european Phil Hogan, într-un moment de sinceritate mi-a spus: Laurențiu, nu mai avem bani! În momentul în care un comisar spune că nu mai avem bani, îl întrebi dar de ce nu mai avem bani? Pentru că se duc într-o altă direcție! Am întrebat: și care este direcția? Nu vreau să sugerez eu care este direcția, dar domnul Soros, George Soros, la un moment dat a venit în Parlamentul European și ne-a dat sfaturi că putem găsi soluții pentru ținerea refugiaților în condiții optime cu sume de la Agricultură și de la fondurile de Coeziune”, a relatat europarlamentarul român Laurențiu Rebega, scrie fluierul.ro, citand de pe Agroinfo.ro.

Glasul.info


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

1 thought on “Tehnocratii au fost instalati la conducerea tarii cu scopul clar de a nu atrage fonduri europene pentru Romania, pentru ca acesti bani sa poata fi folositi pentru „refugiati”

  1. Romania a atras in anul 2016 fonduri europene in valoare de 7,02357 miliarde de euro. Din acesti bani, circa 4,53 miliarde de euro provin din banii alocati Romaniei in perioada de programare 2007-2013 si 2,5 miliarde, din perioada de programare 2014-2020. Astfel: fonduri structurale și de coeziune 3.693 miliarde pe 2007 – 2013 și 0,636 miliarde pentru 2014 – 2020: fonduri pentru dezvoltare rurală 0,522 / 0,375, fondul pentru garantare agricolă 0,269,34 / 1,185, altele 0,047 / 0.296 miliarde euro. Ce a făcut guvernul PSD: România a primit, în primele cinci luni din 2017, din fondurile structurale ale UE pentru exerciţiul financiar 2014-2020, un milion de euro, ceea ce corespunde unei „absorbţii“ de 0,004% din totalul sumei alocate în exerciţiul financiar curent. În execuţia bugetară la cinci luni, Minsterul Finanţelor arată că a primit de la UE, în perioada amintită, 4,68 mld. lei (ceva peste 1 mld. euro) şi a cheltuit în contul proiectelor astfel dezvoltate 5 mld. lei (1,1 mld. euro). Adică DEZASTRU ! Am cheltuit banii pe care nu i-am putut lua!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *