Tara asta se afla in dezastru datorita presei oficiale care a dezinformat publicul cu privire la politicienii candidati in functii politice / evitarea de a informa inseamna tot dezinformare

Politica
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Asta nu e nimic ce le-a facut sasul votantilor lui naivi sa le zic asa, sa vedeti cand va face tara tandari impreuna cu PSD prin asa numita regionalizare si va pune in functia conducerii Casa Regala, ca sa fie tara luata inapoi de tot. Mai tineti minte cata lume ma injura la alegeri ca il expuneam pe sas? Mai ales crestini de toate religiile? M-am intalnit atunci cu mai multi sasi care ma felicitau si eu i-am intrebat mirata cum de nu il sustineau pe Iohannis. Raspunsul lor a fost: pai asta a tras teapa sasilor lui in Sibiu si s-a imbogatit doar el, cum naiba sa ai incredere in el la ce reputatie de vanzator de copii avea din anii 90 in Sibiu. Toate astea le-am expus acum 3 ani, m-a criticat si judecat lumea atunci in ultimul hal. Le-am zis atunci multora ca va veni ziua cand se vor lamuri…si iata ca unii deja au deschis ochii, insa pentru greselile lor, sufera o tara intreaga…..

loading...

O jurnalista prezinta o stire despre cresterea istorica a Euro cu o fata socata de sa nu zic ce .. Pai nu voi slugarnicilor ce sunteti l-ati sustinut pe Iohannis si pe PSD evitand sa spuneti adevarul despre astia. Nu am vazut un documentar despre scandalul cu copii adoptati, decat reportaje de cover-up, nu am vazut o stire sau un reportaj despre smecheriile pe care le-a facut sasul in Sibiu cand a organizat Sibiu Capitala Europeana, de la Cortul amplasat pana la “investitorii” pe care i-a bagat in afaceri cu el. Nu am vazut un reportaj vreodata ma jurnalisti de 2 bani, chestionand apartenenta la masonerie a sasului sau a PSD-ilor, in schimb ce vad acum viperelor? Ca promovati Casa Regala, adica capul masoneriei si va veti infunda cu totul, ca faceti rau voit sau nevoit prin prezentarea acestor stiri de promovare si veti plati si voi si copiii vostri ma. Nu vedeti toate ghinioanele pe care voi ziceti ca le aveti pe nedrept se intetesc si daca nu va intoarceti la ADEVAR va ia mama dracului….


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *