Tanarul care a vrut sa il asasineze in cap a recunoscut de ce a vrut sa faca asta: auzeam voci in cap, in ultima vreme tot mai puternice si mai frecvente | Efectul de voci in cap se datoreaza antenelor GSM sau implantului de microcip

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

In general aceste ” voci in cap” nu semnifica depresie sau boli psihice ci sunt induse artificial, prin intermediul antenelor GSM sau in cazul in care o persoana are un microcip implantat, acea persoana poate fi menipulata cu senzatia de voci in cap, practic teleghidata d ela distanta, de cine are acces laaparatura respectiva.

loading...

 

Tânărul care  a vrut să îl omoare pe actualul Președinte al SUA, Donald Trump a explicat motivele uluitoare pentru care a vrut să comită această crimă. Brit Michael Sandford voia să îl împuște cu arma unui polițist pe liderul de la Casa Albă, la raliul electoral. El s-a apărat spunând că auzea o mulțime de voci în capul lui, care îi spuneau să-l asasineze pe Trump, potrivit express.co.uk, citat de b1.ro


Brit a fost dus în închisoare după ce a încercat asasinarea lui Donald Trump. Tânărul se plimba, apoi a vrut să fure arma unui polițist. Motivul lui a fost că vocile din capul lui strigau ”Omoară-l”.

Autoritățile americane l-au eliberat săptămâna trecută. Mama tânărului a încercat să împiedice călătoria lui Brit în SUA, fiind conștientă de problemele mentale ale fiului său. Se pare că ar fi reușit să se apropie la 20 de metri de președinte. Brit a fost oprit în încercările sale de a lua pistolul unui ofițer de poliție și s-a putut evita o tragedie.


„Auzeam voci care îmi spuneau să îl omor pe Donald Trump. Le auzeam de ceva vreme, dar au început să fie din ce în ce mai puternice și mai frecvente. Prietenii mei îmi tot spuneau că Trump trebuie oprit pentru că va distruge țara și vocile mele mi-au spus să îl omor. Într-o zi am văzut că Donald vorbea în Las Vegas și m-am hotărât să conduc până acolo. Am decis să fac ceva eu însumi”, a declarat Michael.

Primul ATENTAT împotriva vieții lui Trump! | Cine este tânărul care a vrut să îl ASASINEZE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
Problemele tehnice de la elicopterul lui Trump Jr. au pus pe jar autoritățile române la Cluj

Conform NCN Cluj, care a difuzat imagini în exclusivitate, juniorul președintelui american Donald Trump, Barron

APA GREA ROMÂNEASCĂ, FALIMENTUL UNUI MIRACOL

La un an distanță de la oprirea producției de apă grea, ROMAG PROD se confruntă

EXPLOZIV | Al Treilea Război Mondial, la o distanţă de 30 de secunde

  Izbucnirea celui de-Al Treilea Război Mondial ar putea fi la o distanţă de 30

Cehii nu i-au uitat pe români și pe Ceaușescu datorită evenimentului din 1968. Dacă românii nu îl apreciază pe Ceaușescu, îl apreciem noi!

Anul acesta s-au împlinit 50 de ani de când România s-a opus invadării Cehoslovaciei de

Închide