Sunt nebuni: MASTURBAREA și HOMOSEXUALITATEA, în programa grădinițelor!

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Sunt nebuni: MASTURBAREA și HOMOSEXUALITATEA, în programa grădinițelor!loading...

Copiii de numai 5 ani vor afla ce înseamnă masturbarea și homosexualitatea


Ministrul Educației a anunțat recent că până în 2018, grădinița va deveni obligatorie pentru copii de la vârsta de 3 ani. Altfel spus, chiar dacă o familie are cu cine să-și lase copilul, ea va fi totuși forțată să-l dea pe mâna sistemului de educație. De ce graba asta? Și de ce cu forța?


În paralel cu coborârea vertiginoasă a vârstei de școlarizare, în Occident are loc și o „împrospătare” a programei, prin introducerea unor teme sexuale precum: homosexualitatea, libertatea de a-ți alege sexul (genul), masturbarea de mic etc. În România, în cadrul programului Sexul și Barza, lansat sub patronajul aceluiași Remus Pricopie, teme asemănătoare sunt propuse, ce e drept, elevilor cu vârste ceva mai mari. Dar, tendința statului de sexualizare a copiilor este evidentă.
Potrivit Las Vegas Review-Journal, responsabilii din Educație din Clark School County (al cincilea district ca mărime din America) încearcă să obțină sprijinul părinților pentru o serie de schimbări radicale în programa de învățământ, în sensul prezentării lor „mult mai timpuriu” anumite teme.
Printre schimbările propuse se numără educația privind homosexualitatea, de la vârsta de 5 până la 8 ani, și transmiterea tuturor a ideii de respect „indiferent de cine se simt atrași”.
Copiii de această vârstă mai urmează să fie învățați și că „atingerea și frecarea organelor genitale pentru a obține plăcere se numește masturbare”.
Responsabilii școlari le-au prezentat părinților aceste schimbări în ședințe „cu ușile închise”. Doar că reacția acestora nu a fost nici pe departe una favorabilă.
„Vreți să-mi învățați copilul de 5 ani să se masturbeze?”, i-a întrebat o mămică, Julie Butler, pe șefii din educație, potrivit ziarului.
„În mod cert, nu ar trebui să înveți niște copii de 5 ani că masturbarea și provocarea plăcerii sunt bune, iar că elevilor de 12 ani trebuie să li se ofere toate detaliile despre sexul anal sau oral”, opinează postul de televiziune KTNV.
Un alt părinte, Ronald Whitaeger, a declarat pentru canalul Fox 5 că le-ar fi spus responsabililor din educație: „Masturbarea este un lucru intim. Aici este o grădiniță. Cred că glumiți. Nu trebuie să afle despre asta la vârsta lor”.
Un elev de liceu a declarat conducerii: „Cred că am citit vreo 20 de pagini, dar nu am mai putut continua; erau acolo niște lucruri prea tulburătoare pentru vârsta mea, deși am 17 ani!”
O altă serie de ședințe cu părinții, pentru a-i convinge de necesitatea schimbărilor este programată pentru noiembrie.

Sursa:http://www.evz.ro
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
În timp ce România era jefuită magistral, în loc să oprească acest asasinat economic, cozile de topor, guralivii bine plătiţi de afară, căutau politicieni de tras în furci în pieţe publice!

Cum au contribuit Entităţile Asociative Externe la asasinarea economiei româneşti! Voi continua cu dezvăluirile despre

Update : Hexiphrama – cel mai mare genocid facut vreodata impotriva poporului roman, sute de mii de romani omorati in ultimii 22 de ani de cand aceasta companie functioneaza. Faceti o socoteala din fiecare spital din Romania, pe an, cati romani au murit datorita “dezinfectantilor Hexiphrama” . DNA este complice la crima organizata- “Genocid impotriva poporului roman” !!!

 Statul este COMPLICE la ce se intampla ACUM in spitale (Hexipharma, vaccinare , codex alimentarius

Cine a orchestrat Lovitura de Stat din 1989 si distrugerea Romaniei !

  Cei care au prins vremurile alea aflau informaţii de la Radio Europa Liberă (un

Un documentar ce vă va schimba viaţa! Ce este aditivul E441? (video)

  Câţi dintre noi sunt atenţi la ce mănâncă? Câţi dintre noi, atunci când merg

Închide