Suedia impune SODOMIA în grădinițele de COPII

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Sodoma

loading...

Civilizaţia occidentală iarăşi oferă un exemplu de degradare morală.

După ce a legalizat adopţia copiilor de către cuplurile sodomite,Suedia a mers şi mai departe.


În multe din grădiniţele suedeze şi-au făcut apariţia aşa numiţii „pedagogi ai genderului”, aceste persoane au misiunea să ajute educatorii în identificarea copiilor ce se cred a fi băieţei sau fetiţe şi sesizează deosebirile între genuri. Aceşti copii urmează a fi reeducaţi.

În Stockholm a fost deschisă o grădiniţă, pentru copii cu vârsta între 1 şi 6 ani, în 2010, grădiniţa este finanţată din bugetul de stat şi poartă numele „Egalia”. Directoarea acestei grădiniţe nu ascunde că scopul ei este „cultivarea înclinaţiei către sodomie”.


În această grădiniţă nu există nici fetiţe nici băieţei, educatorii au exclus din limbajul lor pronumele „el” şi „ea”. În suedeză „el”- han, „ea”- hon au fost înlocuite cu termenul hen, un cuvânt inexistent în suedeza literară însă folosit în jargonul sodomit.

Se acordă foarte multă atenţie cărţilor, jucăriilor precum şi formelor şi culorilor tuturor obiectelor folosite în calitate de material didactic, pentru ca nu cumva ele să trezească ”stereotipurile de gender” adică conştientizarea genului.

De exemplu sunt strict interzise poveştile despre Alba ca Zăpada sau Degeţica, în schimb toată ziua le sunt citite copiilor poveşti ca cea despre două girafe de gen masculin ce sufereau mult din cauza că nu erau în stare să conceapă copii până în momentul când au găsit un ou de crocodil abandonat.

Marea majoritate a cărţilor în această grădiniţă conţin povestioare despre cupluri sodomite, părinţi solitari şi copii orfani. Toate păpuşile în această grădiniţă reprezintă nişte creaturi genul cărora nu poate fi determinat, însă este cert că aparţin rasei negroide.

Ţin să menţionez că Suedia este membră UE din anul 2005 şi stat ce a aderat la Spaţiul Schengen, 75% din populaţia ţării se declară adepţii ereziei luterane.

Ceva timp în urmă am scris despre intenţia Consiliului Europei de a exclude din actele oficiale cuvintele „mama” şi „tata”. Obiectivul UE privind sodomizarea populaţiei este evident.

 

 

Sursa: iontcaci.infoganduridinierusalim.com

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

2 thoughts on “Suedia impune SODOMIA în grădinițele de COPII

 1. Bun!
  Problema mea: cine este autorul articolului?
  Mi se pare de bun simt, atunci cand afirmi ceva sa îti asumi si responsabilitatea pentru ceea ce ai scris. Altfel, se numeste intoxicatie, nimeni nu raspunde pentru ceea ce scrie, se poate scrie orice dar se pierde credibilitatea. Nu jucam la liga profesionisti, ci amatori sau intetese oculte!
  Au fost facute afirmatii: erezia luterana! Cine esti ca sa poti afirma acest lucru? Si ce autoritate morala ai?
  Au fost puse in discutie probleme de etica ( transgender) si alaturat de confesiunea majoritara ( luterana) pentru a reiesi o legatura dintre acestea! Care este oare legatura?
  Si un caz ipotetic: daca unul din asta ( transgender din asta) ar inventa un leac si te- ar vindeca pe tine, autorule, ce- ai mai zice?
  Zic si eu, asa! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
Protestatarii rezistă în frig prin Piața Victoriei. Klaus Iohannis se relaxează la ski

  Protestatarii rezistă în frig prin Piața Victoriei, președintele se relaxează la ski. Președintele Klaus

Vodafone o multinațională care câştigă miliarde pe spinarea românilor face politică progresistă şi atacă presa independentă CU MINCIUNA si FAKE NEWS .Vodafone nu mai vrea ca reclamele sale să apară în publicaţii şi la canalele TV care promovează ştiri false

    Firmelor Comerciale trebuie să li se interzică să facă politică, să facă pe

Cum a aparut Biblia? Istoria reala, nu ce ni se prezinta oficial

Cum a aparut Biblia? Istoria reala, nu ce ni se prezinta oficialBiblia- unica in continuitatea

Schewighofer taie in continuare 8 ha/ora DEFRISARI MASIVE PE PAMANT SFANT, BATAIE DE JOC LA ADRESA ROMANIEI, DURERE IN NATURA SI IN OAMENI. TREBUIE SA FIM UNITI. DOAR UNITI PUTEM SCHIMBA TOTUL !

DEFRISARI MASIVE PE PAMANT SFANT, BATAIE DE JOC LA ADRESA ROMANIEI, DURERE IN NATURA SI

Închide