SUA se pregateste de razboi. Pentagonul trimite echipament militar in Romania

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

SUA se pregateste de razboi. Pentagonul trimite echipament militar in Romania

loading...

Pentagonul a anuntat luni ca aproximativ 70 de piese de echipament militar american urmeaza sa soseasca in Romania din Germania marti, in timp ce Statele Unite isi sporesc sprijinul acordat aliatilor europeni.

In plus fata de acest lot de echipament militar, alte echipamente vor sosi in Bulgaria si Lituania spre sfarsitul lunii decembrie, a declarat reporterilor purtatorul de cuvant al Pentagonului Jeff Davis. Secretarul american al apararii Ash Carter a anuntat, in timpul unei vizite in Estonia la inceputul acestui an, ca SUA vor stationa temporar suficiente vehicule si echipamente asociate in Europa Centrala si de Est pentru a sustine o brigada de blindate.


Amplasarea lor ar facilita circulatia fortelor americane de rotatie in regiune si participarea la antrenamente si exercitii, a adaugat Davis. “Aceste angajamente continue consolideaza capacitatea noastra de a lucra in mod eficient intre aliatii nostri, intareste increderea si ne ajuta sa construim relatii de durata ce vor fi baza viitoarei securitati in regiune”, a mai spus Davis.

 

Sursa:


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
În ciuda românilor, Klaus Iohannis doreşte să păstreze acordul înrobitor cu FMI: “Nu e doar treaba Guvernului să hotărască, ar fi grav”

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la Digi 24, despre declaraţiile Executivului privind încheierea şi

Scandalul E.coli: lovitură din Germania, care SPULBERĂ argumentele autorităţilor române

Expertiză care loveşte în toate argumentele autorităţilor române despre cauza îmbolnăvirilor şi deceselor mai multor

Germania adaptează practicile tip Gestapo la timpurile noastre: Poliție politică pe Facebook și condamnare la închisoare!

  Nota redacției „Justițiarul”: Uluitoarea condamnare la închisoare a unui blogger și comentator politic german

“Tehnocrații” nu mai știu cum să jupoaie populația și pe micii întreprinzători. Persoanele fizice care dețin o locuință cu destinație mixtă trebuie să depună o declarație până în martie 2016 Altfel vor plăti 60-100 de milioane lei vechi impozit

Persoanele fizice care, din 31 decembrie 2015, dețin o locuință cu destinație mixtă, unde au

Închide