luni, ianuarie 21, 2019

SUA: La Detroit s-a inaugurat statuia de bronz a lui Satana. Dezvelirea s-a făcut pe muzică punk și cu scene homosexuale. Oamenii sunt invitați să se așeze în “poala lui Satan pentru inspirație”

Masonerie Politica Simboluri
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Mai multe sute de persoane s-au adunat, sâmbătă noaptea, pentru a fi martori la dezvelirea primei statui a lui satan din orașul american Detroit, informează Fox News.

Statuia care cântărește peste o tonă și are peste 2,7 metri îl reprezintă pe Bafomet, un idol al sectei intitulate Templul Satanic.

loading...

Amplasamentul statuii nu a fost dezvăluit public, după ce în cursul săptămânii, mai multe sute de persoane au protestat în oraș împotriva acestei inaugurării acestei statui. Lansarea a fost acompaniată de muzică punk și cruci întoarse cu capul în jos. Bărbații care au dezvelit statuia s-au sărutat pasional chiar în fața monumentului.


Pe siteul său oficial, cei de la Templul Satanic au scris că statuia are scopul de a fi “complementară și de a contrasta cu monumentul celor 10 porunci, amplasat deja pe terenul din fața Capitoliului Statului Oklahoma”.

Lucien Greaves, purtătorul de cuvânt al sectei satanice a mai spus că monumentul “servește unei chemări la compasiune și empatie pentru toate creaturile vii”. Acesta a adăugat că va avea “și un scop funcțional”, anume ca un scaun, “unde oameni de toate vârstele pot sta în poala lui Satan pentru inspirație și contemplație”.


Inițial, statuia trebuia să stea lângă monumentul celor 10 porunci din Oklahoma, dar Curtea Supremă a decis că un teren public nu poate fi folosit pentru a arăta susținere vreunei religii.  Liderii Templului Satanic au afirmat că vor duce statuia în Arkansas, acolo unde guvernatorul Asa Hutchinson a semnat un decret prin care statul va construi un alt monument, cel al celor 10 porunci, din finanțarea privată. Monumentul va fi amplasat pe terenul statului.

Sursa:


 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Citește mai multe:
Un prieten ii face o poza in timp ce ea imprastie cenusa cainelui| Iata ce silueta apare! Coincidenta sau?

O femeie din SUA, pe nume Ashley Wagner a avut un catel, rasa Golden Retriever, timp de 12 ani pe...

TOP cele mai TOXICE iaurturi cu fructe: 11 linguri de zahăr, aditivi, E-uri şi nici urmă de fructe. Mizeria care se ascunde în iaurturile din supermarketuri

O echipă de experţi ai Asociaţiei Pro Consumatori (APC) a realizat un studiu despre ingredientele, aditivii alimentari şi zahărul din iaurturile cu...

George Soros atac murdar la Trump: ”Este un impostor, un șarlatan, un dictator în curs de devenire”

  În ziua ceremoniei! Miliardarul american George Soros, al cărui nume a fost intens vehiculat în campania electorală premergătoare alegerilor...

„ATENTATELE DE LA 11 SEPTEMBRIE” ale Italiei au fost organizate de serviciile secrete OPERATIUNEA GLADIO

Pe 2 august 1980, 85 de oameni și-au pierdut viața și 200 au fost răniți după ce o bombă cu...

Închide