SUA anunță: România se `transformă` în POLIGON de RĂZBOI! Participă 30.000 de soldați NATO

Capitalism Politica
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Militari-romani-in-Afganistan
Ambasadorul Statelor Unite ale Americii în România, Hans Klemm, a declarat marţi, la Bistriţa, că în luna iulie ţara noastră va găzdui un exerciţiu militar de amploare, la care vor participa aproximativ 30.000 de soldaţi din ţările membre NATO.
loading...

Ambasadorul a făcut acest anunţ odată cu sublinierea relaţiilor foarte bune existente între armatele română şi americană, scrie agerpres.ro.

“Doresc să vă asigur că şi promovarea securităţii este una dintre priorităţile mele. Avem nu doar o strânsă relaţie de prietenie între România şi Statele Unite, dar şi un parteneriat strategic şi suntem împreună aliaţi în cadrul NATO. Soldaţii români şi cei americani au o foarte strânsă colaborare. Anul trecut au fost circa 180 de exerciţii şi antrenamente comune, 180 de astfel de ocazii, ceea ce înseamnă că la fiecare două zile soldaţii noştri, membri ai Forţelor Aeriene, ai Forţelor Terestre, dar şi ai Forţelor Speciale s-au antrenat împreună. Veţi vedea că şi anul acesta, în luna iulie, va avea loc un exerciţiu de amploare în România, aproximativ 30.000 de soldaţi ai ţărilor membre NATO vor veni să se antreneze împreună cu soldaţii români”, a afirmat Hans Klemm.

Ambasadorul SUA a inaugurat marţi după-masă “Raftul american” – “American Shelf” în cadrul Bibliotecii Judeţene Bistriţa-Năsăud “George Coşbuc”, reprezentând o donaţie de aproximativ 250 de volume din partea ambasadei, în limba engleză, pusă la dispoziţia celor care doresc să se familiarizeze cu literatura şi cultura americane.

 


Sursa: stiripesurse.ro

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

1 thought on “SUA anunță: România se `transformă` în POLIGON de RĂZBOI! Participă 30.000 de soldați NATO

  1. Multumim NATO si Ambasadorului Hans Klemm. D-l Ambasador si-a facut extraordinar de bine treaba pe durata mandatului in Romania. Privind NATO, noi, ardelenii si banatenii dorim ca punctele permanente ale NATO sa fie stabilite si in: Brasov, Cluj, Timisoara, Satu-Mare, Bistrita, Targu-Mures, Sf. Gheorghe, Targu-Secuiesc. Avem nevoie pentrru asigurarea SIGURANTEI in viitorul Ardealului SI Banatului. Emil Aluas, Uniunea Ardelenilor SI Banatenilor (UAB), Cluj. Presently in Livonia, MI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *