Strigator la cer! In Romania, daca vrei sa te angajezi la statul roman esti obligat sa cunosti limba maghiara!

Capitalism Masonerie Politica
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
 
loading...
Administratia Domeniului Public din Oradea a postat pe Facebook un anunt de angajare ale carui cerinte sunt strigatoare la cer! Printre conditiile “minime” de participare pentru ocuparea unui loc de munca in cadrul Aquapark Oradea, pentru functiile de receptioneri, operatori date sau vanzatori, era trecuta ca obligatorie si cunoasterea limbii maghiare!

Presedintele Partidului Romania Unita, deputatul Bogdan Diaconu, a sesizat si el de asemenea aceasta situatie si s-a aratat total revoltat de abuzurile institutionale pe criterii etnice la care sunt supusi cetatenii romani, mai ales in zonele controlate de catre formatiunile politice extremiste maghiare.

“In Romania, daca vrei sa te angajezi la statul roman ești obligat sa cunoști limba maghiara!

Strigator la cer! In Oradea, angajarile la Parcul Acvatic facut și cu contribuția Primariei, așadar a oradenilor, sunt condiționate de cunoașterea limbii maghiare! Adlministrația Domeniului Public Oradea cere negru pe alb cunoașterea limbii maghiare ca și condiție a angajarii! In schimb, limba romana nu e obligatorie…

Am ajuns sclavii politicii maghiare in Transilvania, la nici o 100 de ani de la eliberarea de sub jugul Ungariei!”, a postat Bogdan Diaconu pe Facebook

Asta s-a vrut inca de la bun inceput, stigmatizarea romanilor si conditionarea angajarii lor in unele zone de maghiarizarea “benevola”, sau in caz contrar, disparitia lor din cauza lipsei locurilor de munca sau a oportunitatilor de avansare in cariera!

 


Sursa: glasul.info

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

1 thought on “Strigator la cer! In Romania, daca vrei sa te angajezi la statul roman esti obligat sa cunosti limba maghiara!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *