Stephen Hawking anunță SFÂRȘITUL omenirii | Producerea unui dezastru pe Terra, o certitudine! Video

Politica
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

 

hawkingwwe-aliens-asteroids-ourselves-stephen-hawking-outlines-biggest-threat-to-humanity-jpeg-282934

loading...

Astrofizicianul Stephen Hawking vine cu vești proaste. Profesorul britanic a declarat pentru BBC News că încălzirea globală, războiul nuclear și ingineria genetică sunt câțiva dintre factorii care amenință viitorul omenirii.

Mai mult, Hawking atrage atenția că progresele științei și tehnicii vor conduce la un deznodământ nefericit pentru rasa umană, relateaza mariustuca.ro.


„Deși în prezent, probabilitatea producerii unui dezastru pe Terra pare foarte mică, ea va deveni aproape o certitudine în următorii o mie sau zece mii de ani”, a precizat savantul britanic.

Hawking ne dă și o veste bună. El spune că, la acea vreme, vom fi ajuns departe în explorarea spațiului.


„Un dezastru pe Terra nu înseamnă și sfârșitul rasei umane. Cu toate acestea, nu vom realiza colonii în spațiul cosmic decât peste cel puțin o sută de ani. Așa că trebuie să fim foarte atenți în această perioadă”, a mai avertizat fizicianul de 74 de ani.

La sfârșitul anului trecut, Hawking a declarat că este extrem de important ca rasa umană să-și stabilească drept țel principal găsirea unei planete pe care să o găzduiască.

„Este un risc destul de ridicat ca un dezastru să lovească Pământul, de aceea țin să avertizez asupra importanței zborurilor cosmice. Experiența m-a învățat să nu mă gândesc prea departe, ci să mă concentrez către prezent, sunt multe lucruri pe care mi le-am propus să le fac”, a spus în octombrie fizicianul britanic.

– See more at: 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

2 thoughts on “Stephen Hawking anunță SFÂRȘITUL omenirii | Producerea unui dezastru pe Terra, o certitudine! Video

  1. Nu cred cã cineva ar dori cu adevãrat sã afle cat de rãu stãm la capitolul constiintã si cât de seriosi ar trebui sã abordãm acest subiect al supravietuirii rasei umane , cosmosul si explorarea spatiului cosmic ,dezvoltarea industriei spatiale si a cercetãrii în acest domeniu pentru a ne gãsi o a doua casã ,un alt cãmin pentru ca specia umanã cu tot ce are mai bun în ea sã supravietuiascã !

  2. DU- TE …lasa- ne ..cu incalzirea globala si cu tot c..tul vostru de cercetari!
    Care incalzire? Afara sunt -30 de grade!
    Faceti jocurile OCULTEI…c..ti de cercetatori si cautati sa ne tineti in frica si manipulare!
    C…lor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *