STENOGRAME: Româncuțe pentru milionarii din Dubai si Seychelles !

Distribuie!by Supravegherea vedetelor de televiziune care pentru mii de euro şi cadouri scumpe şi-au vândut trupurile afaceriştilor de pe la noi i-a condus pe procurori şi pe poliţişti la o […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Supravegherea vedetelor de televiziune care pentru mii de euro şi cadouri scumpe şi-au vândut trupurile afaceriştilor de pe la noi i-a condus pe procurori şi pe poliţişti la o altă reţea de proxenetism. Un grup internaţional foarte bine organizat le trimitea milionarilor din Dubai şi din Insulele Seychelles “fetiţe” alese pe sprânceană. “Afacerea Dubai” este acum pe masa DIICOT.


Serviciile sexuale oferite de “escorte” precum Daniela Crudu, Mădălina Pamfile sau Simona Traşcă, “piese” culese de prin platourile emisiunilor de televiziune tabloide, au intrat în atenţia anchetatorilor la mijlocul anului 2013.

loading...

Supravegherile tehnice – interceptări şi înregistrări ale convorbirilor şi sistemelor de comunicaţii, dar şi localizări ale membrilor grupării – au condus şi la demascarea unei “celule” de proxeneţi care s-a desprins din reţea şi a acţionat la un nivel mult mai rafinat, la mii de kilometri de România.


“Fetiţe” cu calităţi fizice deosebite, dornice să petreacă alături de domni generoşi pe tărâmuri de vis, erau racolate şi trimise în braţele milionarilor îndrăgostiţi de româncuţe fierbinţi.

Prima probă: testul fotografiei

Conform anchetatorilor, există informaţii certe că cel puţin patru femei aflate în strânsă legătură cu reţeaua de proxenetism în care erau implicate vedete din televiziune – Livia Nicoleta Ciocoiu, Alexandra Ioana Stăncescu, Monica Năstase şi Melania Mânzat -, racolau şi trimiteau “fetiţe” în Dubai şi Seychelles.


Pentru ca să ajungă în aşternuturile cine ştie cărui şeic sau om de afaceri amator de iubiri tarifate, tânăra trebuia să treacă “testul fotografiei”, imagine furnizată pe telefonul mobil mai întâi proxenetei şi apoi clientului de lux.

“Fii atentă! Ştiu o tipă din Constanţa, care e foarte mişto, e foarte drăguţă şi cred că ţi-ar plăcea şi ţie foarte mult. Uite, îţi trimit nişte poze acum cu ea şi dacă vrei, vorbesc cu ea şi-i dau numărul tău să te sune. Fata e la locul ei, nu prea are aşa istorie”, este unul din dialogurile telefonice interceptate de anchetatori.

Petreceri private şi sex în grup

Nu o dată, comenzile erau pentru mai multe fete, care trebuiau să ajungă împreună fie în Dubai, fie în Seychelles pentru, cel mai probabil, petreceri private “garnisite” cu partide de sex în grup.

“Băi, fii atentă, că avem nevoie pe 27 de minim 5 (…) Astea două care mi l-ai dat, ultimele două clar… a zis că le aranjează maşina, vorbeşti cu (A)IVI din timp să spui unde e! Ori bilet de unde, îmi trebuie numele, copii de paşaport…”, se specifică în dosarul care a ajuns pe masa procurorilor DIICOT. Încercând să fie cât mai precaute, femeile care racolau românce de prin toată ţara se fereau să vorbească la telefon despre bani. Totuşi, în câteva rânduri, au lăsat să le scape, cu intenţia probabilă de a-şi convinge “piesa” să urce în avion, posibilitatea unor câştiguri de ordinul miilor de euro.

“Poate să facă şi 12.000 (n.r. – euro) într-o săptămână! – Unde? – În Feişel (n.r. – Seychelles) – Tot acolo? – Nu. În Feişel – A! Ce mişto!”.

Combinatorii primeau 30%

Ca în orice afacere serioasă, femeile din România suspectate de proxenetism aveau oameni de legătură în Dubai: o femeie din Vâlcea, pe care în discuţiile dintre ele o denumesc “manager”, şi un bărbat despre care în această fază a cercetărilor nu se ştie mare lucru. Misiunea oltencei, ce are 30 de ani, era aceea de a găsi “ponturi” pentru româncuţele noastre.

Pentru ajutorul dat combinatoarele încasau un comision de 30 de procente din sumele câştigate de “fetiţe”.

Acum, toată această poveste cu proxenete, “fetiţe”, milionari arabi şi oameni de afaceri din paradisul Seychelles face obiectul unei ample anchete a procurorilor de la Crimă Organizată

Dubai, magnet pentru vedetele mioritice

În cele câteva luni în care a fost măritată cu Victor Slav, Bianca Drăguşanu s-a distrat pe cinste în Dubai fără soţiorul ei.

L-a lăsat acasă sub pretextul că pleacă într-o călătorie de afaceri şi că numai acolo putea găsi materiale fine pentru ţinutele pe care le creează cu atâta pricepere. Dubaiul i-a plăcut atât de tare, încât l-a vizitat din nou şi anul acesta, chiar de ziua ei de naştere.

O altă divă de Dâmboviţa fascinată de Emirate este Loredana Chivu, care se află chiar zilele acestea în Dubai, pentru a-şi reveni după tot scandalul obositor cu Leo de la Strehaia.

Însă numai una ne reprezintă cu succes: Ramona Gabor, pentru care Dubaiul a deveni noua ei casă, căci aici nu duce lipsă de oferte de muncă, başca este apreciată mult mai mult ca în ţara natală.

Mai mult: http://www.libertatea.ro

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Stiri Extreme

Stiri Extreme: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@stiri-extreme.ro