STENOGRAME PENTRU WERNER – Noi inregistrari incredibile despre abuzurile de la “unitatea de elita” DNA Ploiesti. Procurorul Mircea Negulescu fabrica dosarul impotriva senatorului Daniel Savu si ameninta pentru a obtine denunturi: “Ori te ard pe tine, ori il ard pe el”. Seful DNA Ploiesti Lucian Onea a dat definitia “paradelii”: “A derula o ancheta… Nu stiu unde dormi la noapte inseamna ca tre’ sa spui adevarul”. Razvan Alexe a recunoscut public ca nu a dat bani familiei Cosma (Audio)

Capitalism Politica
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a avut un discurs halucinant joi, 15 februarie 2018, aratand ca nu-l intereseaza calvarul prin care au trecut si inca trec oamenii ale caror cariere si vieti au fost distruse de procurorii abuzivi, desi el este presedintele tuturor romanilor.

Klaus Werner Iohannis a declarat cu zambetul pe buze ca nu a citit stenogramele inregistrarilor privind falsurile care se faceau la DNA Ploiesti si ca nu-l intereseaza. Iata o noua inregistrare in care procurorul Mircea Negulescu (foto stanga) ameninta o persoana sa faca denunturi false despre senatorul Daniel Savu (foto centru) si incerca sa-l determine si pe Vlad Cosma sa-l ajute sa faca un dosar cu probe false impotriva lui Savu: “Vreau sa-l ard pe Daniel Savu.. Ori te ard pe tine, ori il ard pe el”.Negulescu era suparat ca Savu a acuzat public metodele sale de lucru, relatiile nepotrivite cu martorii sau chiar denuntatorii din dosarele aflate in ancheta, dar si limbajul folosit. Cel mai probabil, presedintele va ignora si aceste abuzuri si va da cec in alb procurorilor care arunca oameni in puscarie cu probe inventate.
Inregistrarile au fost prezentate de Vlad Cosma in emisiunea Sinteza Zilei realizata de Mihai Gadea la Antena 3, iar pe ele se aude si cum seful DNA Ploiesti Lucian Onea (foto dreapta) defineste paradeala: “Nu stiu unde o sa dormi la noapte”.


Pe de alta parte, o noua informatie care devoaleaza falusirle de la “unitatea de elita” DNA Ploiesti a iesit la iveala. Folosit pentru a-l executa pe fostul presedinte al Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma, si pe fiul acestuia, Vlad Cosma, afaceristul Razvan Alexe a recunoscut public ca nu a dat niciodata bani familiei Cosma, confirmand facaturile din dosar.

Iata inregistrarea din care rezulta ca Mircea Negulescu voia sa il arda pe senatorul Daniel Savu:In a doua inregistrare prezentata joi seara de Vlad Cosma, seful “unitatii de elita” DNA Ploiesti defineste “paradeala”: “La noi, a paradi inseamna a derula o ancheta in vederea atragerii raspunderii penale”.

Iata inregistrarea:


Sursa: luju.ro

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *