“stat de drept” – Fâs cu fâs

Capitalism
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...


Nu e mai simplu, pentru noi toți-și pentru binele României-ca președintele Iohannis, ca păpușă a statului paralel, să dea o lovitură de stat ”civică”, și să terminăm cu circul ăsta penibil? Să-și asume consecințele, și știm încotro o apucăm și noi.

Nu se poate ca tu, Președintele României, să distrugi instituții și să invalidezi voința populară, exprimată prin vot, să distrugi Parlamentul și Guvernul legitime ale țării, doar pentru a-i salva pielea unei ființe ticăloase, profund abuzive, cu gândire și comportament totalitare, care a nenorocit oameni, a distrus vieți și afaceri, a dus neîncrederea în justiție la un nivel incredibil, și care a devenit principala sursă de corupție la nivel înalt! Ți-ai încălcat jurământul depus! Nu mai servești interesul public, pe cel național, ci doar interesul unui grup de presiune, al cărui vârf de lance este un funcționar mărunt al statului, care, prin poziția ocupată, șantajează cu informațiile pe care le deține, și le folosește în interes privat! Este incredibil: Președintele României a ajuns sluga unui oarecare, și a ales să-și încalce jurământul de credință față de țară! Oriunde asta este egal cu înalta trădare!


Acum cheamă în sprijinul ”justiției” ”strada”. Adică batalioanele de asalt ale grupului ilegitim de interese, pe care-l reprezintă procurorul șef al DNA. Este un gest care amintește de anii instalării fascismului în Germania. Ce urmează? România, ca stat național unitar, va supraviețui instabilității politice și instituționale, indusă de acțiunile scelerate ale Președintelui României, care a ales confruntarea cu statul democratic, în numele unui ficțional ”stat de drept”, care este doar un alt nume pentru totalitarism. Se închide un cerc. Românii nu pot trăi prea mult în democrație? Nu pot trăi decât cu biciul stăpânilor pe spinarea lor? Dacă da, vor avea curând ce-și doresc! ( Constantin Gheorhe )

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *