Stare de RAZBOI! Putin creeaza in vestul si sudul tarii trei divizii militare pentru “a contracara creșterea forțelor NATO”

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

După mai multe avertizări, Rusia a trecut la fapte. După ce NATO a anunţat că îşi va consolida prezenţa în Letonia, Estonia, Lituania şi Polonia, Moscova creează în vestul și sudul țării trei divizii militare pentru „a contracara creșterea forțelor Alianței”.

„Ministerul Apărării a adoptat o serie de măsuri pentru contracararea creșterii forțelor NATO în imediata apropiere a frontierelor ruse”, a declarat miercuri ministrul rus al apărării, Serghei Şoigu. Astfel, două noi divizii vor fi desfășurate până la sfârșitul anului la frontiera de vest a Rusiei și una în sudul țării.

„La ora actuală sunt în curs de desfășurare măsuri pentru amenajarea bazelor unde vor fi instalate aceste trei noi structuri”, a mai spus generalul Șoigu.
Ministrul Șoigu anunțase încă în ianuarie crearea a trei noi divizii în vestul Rusiei. Mai târziu s-a aflat că o unitate motorizată va fi desfășurată la Rostov pe Don (în sud, nu departe de granița cu Ucraina, not.red.), iar altele două în regiunile Smolensk (vest) și Voronej (sud-vest).
Fiecare din cele trei divizii, așa cum s-a anunțat anterior, va avea aproximativ 10.000 de persoane în componența sa, potrivit TASS.
Această nouă declarație a lui Șoigu survine după ce secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a anunțat o consolidare a capacităților Alianței în Est, care s-ar putea traduce prin desfășurarea sub formă de rotație a patru batalioane, putând avea fiecare mai multe sute de oameni, cu echipamentele asociate în țările baltice (Estonia, Letonia și Lituania) și în Polonia, informează Agerpres.SUA vor, de altfel, să desfășoare — prin rotații succesive — o brigadă blindată în Europa de Est (4.200 de soldați) din februarie 2017 și prevăd creșterea de patru ori în anul următor, la 3,4 miliarde de dolari, a cheltuielilor destinate întăririi prezenței militare americane în Europa.

 


Sursa:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
Fabricile de bere din Timişoara, Braşov şi Buzău au fost cumpărate de Asahi, cel mai mare producător de bere din Japonia. Timişoreana anunţă o premieră

  Fabrica de Bere din Timişoara FOTO pintest.com Compania sud-africană SAB Miller, care a deţinut

DEMENTA CODULUI PENAL – Un tanar a fost condamnat la 25 ani inchisoare pentru frauda informatica. Din cauza formulei de calcul a pedepselor, s-a ajuns ca la pedeapsa principala de 1 an sa se adauge spor de 24 de ani: “Dispune ca inculpatul sa execute pedeapsa cea mai grea, de 1 an inchisoare, la care se adauga sporul de o treime din totalul celorlalte pedepse, in cuantum de 24 de ani. In total, va executa 25 ani 7 luni si 7 zile inchisoare”. Pentru omor se dau pedepse mai mici (Minuta)

  Imensa prostie din noul Cod penal privind calculul pedepselor trebuie reparata urgent intrucat duce

ONU : Agenda 2030 dezvăluită– Modelul pentru înrobirea definitivă a omenirii sub stăpânii corporativi

Vestitul document Agenda 21, după ultima întrunire a ONU de anul trecut s-a transformat în Agenda 2030.

Bravii milițieni, au prins-o chiar pe Șefa Mafiei, maștera evaziunii fiscale din România !!

Bravii milițieni, au prins-o chiar pe Șefa Mafiei, maștera evaziunii fiscale din România - nu

Închide