SPUNE NU ARMATEI UE. Uniunea Merkelisto-Junckeristă vrea să îşi facă armată proprie şi să ne bage cu forța în ea DIZOLVÂNDU-NE ARMATA NAȚIONALĂ. Juncker: SUA si-au schimbat fundamental politica externa, Europa trebuie sa investeasca in apararea sa

Capitalism
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...


FOTO: DONALD TRUMP cu cei doi progresişti federalişti, Juncker şi Tusk, care cu Merkel împreună, vor să facă armata Merkelisto-Junckeristă a UE în locul NATO.

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a avertizat vineri ca Europa trebuie sa investeasca mai mult in propria sa Armată din cauza schimbării “fundamentale” a diplomației americane, scrie AFP.

“Statele Unite si-au schimbat fundamental politica externă încă înainte de venirea lui Donald Trump”, a spus Juncker, într-o conferință despre apărare si securitate desfășurată la Praga.


“Nu avem altă alegere decat să ne apărăm casa noastra (n.Red. casa voastră federalistă progresistă) majorând efortul de apărare”, a adăugat el. “Protecția Europei nu poate fi subcontractată”, a adaugat el, referindu-se la NATO pe care nu-l mai vede ca apărător al țărilor europene de parcă n-ar fi compus şi din ele.

Presedintele Trump a iscat, prin anumite afirmatii, dar si taceri, temeri legate de solidaritatea SUA cu ceilalti membri ai NATO in cazul unui atac impotriva unui stat membru.


Comisia Europeana a prezentat miercuri un proiect care își propune mobilizarea a 5,5 miliarde de euro pe an pentru investitii pentru armata UE şi propus doua scenarii de integrare militara intarita a armatelor naționale a celor 27 de state.

Secretarul general adjunct al NATO, Rose Gottemoeller, dar și sefa diplomației europene, Federica Mogherini, au insistat asupra “complementarității (sic!) dintre NATO si (armata) UE in ceea ce priveste apărarea Europei”.

 

(FLUIERUL)

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *