SOV: De unde credeți că provin bogățiile Parisului, ale Moscovei sau ale Londrei? Spitalele arată mai rău ca pușcăriile pentru că bogățiile țării sunt aspirate de stăpânii voștri

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

Sorin Ovidiu Vântu s-a dezlănțuit. Fostul patron al Realității TV atacă din nou și spune că în 1989, nu doar URSS, ci și România a fost învinsă în Războiul Rece.

Acesta afirmă că România a ajuns o țară în plin haos, aflată sub dictatură militară.

“Asa arata in acest an de gratie, tărișoara voastră, o țară in care toate instituțiile si puterile statului sunt făcute muci, o țară in care toate centrele de putere au fost anihilate, o țară a paradoxurilor, care, chiar dacă se afla sub o dictatura militara, este in plin haos, o țară in care nimeni nu gândește, nimeni nu decide si toata lumea fugărește pe toată lumea, o țară a incertitudinilor fără perspectiva si fără gânditori, o țară in care fuga de catușe a devenit sport național, practicanții acestui sport fiind aproape toți cetățenii României”, a scris SOV.

SOV mai spune că artizanul acestei situații este Traian Băsescu.

“El este cel care a construit întreaga mașinărie a represiunii la ordinele stăpânilor lui de peste ocean. Acest individ a fost cea mai ticăloasa sluga pe care americanii o puteau găsi si pune in fruntea tarii, sluga care acum, cu o ipocrizie grobiana se face ca nu înțelege ce se întâmpla in Romania.
Un bețiv tâmpit, o curva tupeista si o gașcă de emasculați, au transformat Romania într-o colonie autentica, plina de pușcăriași si pulime voioasa”, a scris el.

Vântu spune că majoritatea banilor din România se scurg în Occident, ceea ce ar explica situația în care se află țara.

“Ati trecut vreodată prin Viena, Londra, Paris, Moscova, Washington sau alte capitale de foste si actuale imperii? Ati văzut cata bogăție, cat fast găzduiesc acestea? De unde credeți ca provin banii care au dat naștere unor asemenea grandori? De ce credeți ca salariile voastre sunt de rahat?De ce credeți ca spitalele voastre arata mai rău ca pușcăriile? Pentru ca grosul bogățiilor sunt aspirate de stăpânii voștri. Ceea ce fura afaceriștii si politicienii romani reprezinta doar o mica parte a jafului uriaș care se petrece.

Ceea ce nu s-a înțeles in Romania si celelalte tari comuniste, este faptul ca nu doar URSS-ul a pierdut “războiul rece”, ci si noi. Occidentul nu ne-a eliberat, ci ne-a cucerit si toate costurile pe care acesta le-a avut sunt plătite acum de fiecare dintre noi, dincolo de lozincile sforăitoare ale celor de la Bruxelles si Washington despre democrație si libertate, acolo unde au găsit indivizi de teapa lui Băsescu, nu s-au mulțumit doar cu spolierea fara mila a acelei tari, ci au si colonizat-o. Banii ciordiți de micii pungași locali ai acestor colonii s-au transformat astfel in pierderi de neconceput din propriile lor buzunare”, a scris SOV pe blogul său.

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

1 thought on “SOV: De unde credeți că provin bogățiile Parisului, ale Moscovei sau ale Londrei? Spitalele arată mai rău ca pușcăriile pentru că bogățiile țării sunt aspirate de stăpânii voștri

  1. Si tu ce p.l. mea ai facut? Când sunteți la parnaie toți sunteți patrioti si va doare de romani! Lăsați România sa-si caute singura viitorul! România a fost jefuită de mii de ani, iar locuitorilor le place. Când, în 1989, nu mai aveam datorii, românii s-au revoltat! Nu le-a plăcut. Vice la Occident!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
O POVESTE CU MILIARDARI, DICTATORI, CIA, PREȘEDINȚI AMERICANI PLUS SOROS ȘI O COMPANIE ROMÂNEASCĂ

Vă vom spune o poveste frumoasă, desprinsă parcă din cărțile lui Tom Clancy. O poveste

Casa Regala si masoneria l-au lichidat pe Eminescu, niciun sifilis, iata dovezile, sa se afle ADEVARUL odata!!!!

Treptat ies la iveală legături pe care anevoie le-am fi descoperit din frânturile de informaţii

Măi, dar vouă chiar nu vă este rușine? Atac “artistic” frontal la Biserica Ortodoxă Română format dintr-un grup de 33 de artisti si zilieri declarati ai masoneriei…

Ma refer la fiecare dintre voi cei care apar in acel clip. Cei 33, un

Primarul care a spus “Pana aici!” Institutului “Elie Wiesel”. Vasile Dorin Pasca din Baia Sprie catre politrucul Alexandru Florian: Nu avem nevoie de aprobarea cuiva pentru a-l cinsti pe Parintele Justin Parvu

  La initiativa Gazetei de Maramures, sustinuta de Asociatia Fostilor Detinuti Politici din Romania, Arhiepiscopul

Închide