Soţul Reginei Danemarcei declarat DEMENT

Distribuie!by Printul Henrik, sotul reginei Margareta, a fost diagnosticat cu dementa, o conditie care i-a afacectat comportamentul si judecata, a spus Palatul Regal din Copenhaga, miercuri, relateaza Reuters. Anuntul a […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Printul Henrik, sotul reginei Margareta, a fost diagnosticat cu dementa, o conditie care i-a afacectat comportamentul si judecata, a spus Palatul Regal din Copenhaga, miercuri, relateaza Reuters.
Anuntul a venit la cateva saptamani dupa ce printul Henrik, in varsta de 83 de ani, a anuntat ca nu vrea sa fie ingropat langa sotia sa, spunand ca este nefericit pentru ca nu a fost considerat niciodata egalul ei.
“Dupa un lung proces de diagnosticare si o serie de examinari de-a lungul verii, o echipa de specialisti… a concluzionat acum ca Alteta Sa Regala Printul Henrik sufera de dementa”, a spus Casa Regala intr-o declaratie.

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Stiri Extreme

Stiri Extreme: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@stiri-extreme.ro